V4 CS:GO - Megvannak az első selejtező elődöntőjének résztvevői!

V4 CS:GO - Megvannak az első selejtező elődöntőjének résztvevői!

Közülük pedig három csapat tovább is jut holnap a Nemzeti Döntőbe!

A mai nappal kezdetét vette a V4 Future Sports Festival CS:GO versenyének első selejtezője, ami nem csak ma, de az egész hétvégén át tart. A mai nappal véget ért az első szakasz, ahol BO1-ekben küzdöttek meg a csapatok és végül négyen jutottak be a holnapi elődöntőbe. Közülük összesen három gárda jut majd be a Nemzeti döntőbe, a két meghívott csapat és a második selejtezőből bejutó ötösök közé. Egy igazi nyolcaddöntőtől kezdődő nap elé nézhettek így is a játékosok a jelentkezők sokasága miatt, de végül késő délután véget értek a mérkőzések. Kezdjük az első negyeddöntővel, ahol az elmúlt hónapok egyik legjobb magyar csapata küzdött meg a ROG-Warriors-szal.

GAMERZONE.GG vs. ROG-Warriors

A vártnál jóval szorosabbra sikerült meccset Infernon játszotta a két csapat, ahol előbbi gárda kezdett T-ben kezdett, így a második félidőben ők élvezhették a CT általi előnyöket. Még a meccs közepén is csak egyetlen körrel vezetett a GAMERZONE, de végül sikerült elkapniuk egy nagyon jó szériát, amivel gyorsan 14 nyertes kört halmoztak fel, leginkább hussaR teljesítményének köszönhetően. Ezután még egyetlen kört sikerült nyernie a ROG-nak, kicsit megszakítva a menetelést, de végül az esélyesebb csapat győzedelmeskedett, méghozzá 16-10-re.

A további három negyeddöntő sokkal gyorsabban véget ért, két egyértelmű meccs mellett egy igazi mészárlást is végignézhettünk.

Soproni van? vs. KAMIONTOPMODELL 3-16

Nice Gaming vs. Túristák 16-8

123 vs. Boxolók 16-8

Ezzel tehát eldőlt, hogy holnap a három továbbjutó helyért a GAMERZONE, a KAMIONTOPMODELL, a Nice Gaming és az 123 küzd majd meg. A vesztes csapatoknak viszont nincs miért aggódniuk a második selejtezőben ismét megpróbálhatnak bejutni a Nemzeti Döntőbe. A holnapi nap párosításai egyébként a következőek lesznek:

123 vs. GAMERZONE.GG

Nice Gaming vs. KAMIONTOPMODELL

Az elődöntő két vesztese között dől majd el, hogy ki nyugodhat már meg és kinek kell ismét próbálkoznia a bejutásért. Holnap természetesen már BO3 meccseket követhetnek a rajongók.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!