Hirdetés

Mely fegyverek és tárgyak voltak a leggyűlöltebbek a korábbi szezonokban?

Fortnite - A tizedik szezonban egyértelműen a robotok viszik a prímet, de mi okozta a legnagyobb bosszúságot például a harmadik szezonban?

Hirdetés

Amióta létezik a Fortnite mindig volt valamilyen tárgy az összes aktuális szezonban, amely valamilyen módon kiverte a biztosítékot a játékosoknál. Persze nem mindig azért, mert a közösség minden áron ki akart borulni, hanem mert az ominózus kiegészítő vagy borzalmasan erős, vagy bugos volt. Nézzünk vissza egy kicsit a múltba, hogy melyik szezonban milyen fegyver kapta meg azt a szerepet, amit most a robotok birtokolnak.

Első szezon

A játék megjelenések idejéből elég nehéz kiemelni bármit is, hiszen még mindenki ismerkedett a Fortnite világával, de talán a Zapatron volt az, ami okozott egy kis közfelháborodást. Sok idő persze nem volt rá, mert az Epic nagyon hamar kapcsolt, és pillanatok alatt kivették a játékból.

Második szezon - Double Pump, Boogie Bomb

A Double Pump történetét már az is ismeri, aki közel sem játszott még abban az időben. A mai napig legnépszerűbbnek tartott meta egyszerű volt, mint a faék, két Pump shotgunt váltogatva pusztították egymást a játékosok. A Double Pump annyira erős és annyira népszerű volt, hogy szerencse nélkül szinte nem is lehetett harcot nyerni a Tactical Shotgunnal. A közösség egy része imádta, a másik része viszont szívből gyűlölte. Az Epic több szezonon át próbálta finomítani a helyzetet, végül az ötödik szezon kezdetén kellett elbúcsúznunk végleg ettől a metától.

Ugyancsak ebben a szezonban még bődületesen hasznos tárgy volt a Boogie Bomb, az akkor zöld ritkaságú gránát, akit megtáncoltatott (főleg Solo-ban), annak a meccs szinte véget is ért. Ekkoriban még nem volt az, hogy az effekt elmúlt, ha sebzést kaptunk, nem bizony, hosszú másodpercekig riszáltuk magunkat, és vártuk a halált. A Boogie Bomb most úgymond reneszánszát éli, hiszen a robotokra nagyon jó counter, amennyiben kellően közel tudunk hozzájuk férkőzni.

Harmadik szezon - Guided Missile

Az irányítható rakétavető eleinte szintén azzal robbant be a köztudatba, hogy erős volt, mint egy markoló, ami elsősorban annak volt köszönhető, hogy a játékban koránt sem építettek még olyan elánnal az emberek, mint manapság. Volt idő, amikor bizony kihívás volt felhúzni két-három másodperc alatt egy dobozt magad köré, ennyi ugyanis pontosan elég volt a Guided Missile első verziójának a találathoz. Az első vaultot azért kapta, mert túl erős volt, majd valamivel később egy igen durva nerf keretein belül visszahozták, akkor viszont már jóval kevesebben használták. A második vault ideje akkor érkezett el, amikor a fegyver egy olyan buggal küzdött, hogy a rakétát a kezelője háta mögé lőtte ki, tehát szinte öngyilkosság volt használni, az Epic pedig nem akarta, vagy nem tudta kijavítani a hibát, így inkább a vaultba helyezték ismét.

Negyedik szezon - Jetpack és Drum Gun

A jó öreg negyedik szezonban a Jetpack volt az, ami a kevésbé ügyes építők jó barátjává vált, ugyanis pillanatok alatt megszerezhettük vele a high groundot, még akár a szakképzett építészek ellen is, így nemcsoda, hogy az ügyesebb réteg nem szerette. Kisebb megnyugvást jelentett mindenkinek, hogy az Epic alapból Limited Time Itemnek tervezte, így nem maradt sokáig a játékban.

A Drum Gun első verziójának története hasonlít picit a Guided Missile-éhez, a valahol AR, valahol SMG típusú fegyver annyira erős, pontos és gyors volt, hogy AR helyett is mindenki azt vitte. Nem sokkal később az Epic lejjebb vitte a pontosságát, de ez közel sem volt elegendő, vaultba tették, és végül a nyolcadik szezon unvault eseményén került vissza a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Davee 1 éve
    Szívesen vissza mennék az időbe hogy játszhassak a régi Fortnite-al ahol még nem volt robot,kard,riftek,stb.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés