Holnap ismét változhat a térkép, egy újabb Rift Beacon kapcsolt be a szigeten

Holnap ismét változhat a térkép, egy újabb Rift Beacon kapcsolt be a szigeten

Fortnite - A jó öreg focipálya hamarosan eltűnhet Pleasant Park alól.

A tizedik szezon térképváltozásai egészen új formát öltöttek, a mesterséges időbuborékoknak köszönhetően a térkép egy-egy szeglete visszarepül a múltba. Kezdődött ez Neo Tilteddel, amiből lett Tilted Town, majd őt követte a múltheti frissítés során Mega Mall, ahol most ismét Retail Row-t köszönhetjük, ám egy kis csavarral.

Úgy fest, hogy a harmadik időburok is rövidesen megjelenhet a pályán, mégpedig akár már holnap, vagy legkésőbb holnapután, attól függ, hogy mikor kapjuk meg a következő frissítést.

Az ominózus terület a kis focipálya Pleasant Park alatt, amely már számos szezon óta nyújtott egy kis kiegészítő lootot a játékosoknak. A szóban forgó Rift Beacon már be is kapcsolt a területén.

Már vannak egyébként arra utaló nyomok, hogy mi is lesz látható a Rift megjelenése után.

Spoiler veszély

Az adatbányászok információ szerint a stadion helyét egy üres, megrongált terület veheti át, amin persze lesz valamennyi loot.

Kíváncsian várjuk, hogy az Epic Games ezt a részt is különlegessé teszi-e majd valamivel, Tilted Townban ugyanis nem lehet építeni, Retailben pedig ott vannak a kocka szörnyek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!