Hirdetés

Steel Hunter esemény - Érkezik a World of Tanks Battle Royale játékmódja

Jövőhéttől próbára tehetitek tudásotokat a Steel Hunter eseményen, a World of Tanks Battle Royale módjában.

Hirdetés

A World of Tanks története során a Sandbox szerveren már kipróbálhattuk, hogy milyen is lenne a Battle Royale mód, ezúttal pedig az éles szerveren is próbára tehetjük túlélőképességünket a Steel Hunter eseményen. A játékmódot augusztus 26-ától egészen szeptember 16-áig játszhatjuk, de lássuk, hogy pontosan miről is fog szólni a legújabb kihívás!

World of Tanks: Steel Hunter esemény

A Steel Hunter módban szólóban és szakaszban is harcba szállhatunk. Szóló módban a 20 játékos egyikeként kell túlélnünk a végsőkig, míg szakasz módban két másik társunkkal kell ugyanezt a célt abszolválni, -és természetesen a hét darab három fős szakasz miatt ilyenkor 21-en vesznek részt a csatákban.

A mérkőzés elején választhatunk egy amerikai, szovjet vagy német harckocsit, ami a mérkőzés elején ugyan még csak tier I-es, de ahogy egyre jobb felszerelésekhez jutunk, úgy növelhetjük a szintjét egészen tier VIII-ig. 

A pályán különféle ellátmányokhoz juthatunk, amiknek egy része biztos pontokon vannak, míg a többit repülőn dobják le véletlenszerűen. A játékmódban lehetőségünk lesz egy különleges radarrendszert használni, ami láthatóvá teszi az ellátmányok helyzetét.

Természetesen a radart okosan kell majd használni, hiszen ilyenkor a pozíciódat felfeded, és az ellenséges tankok tudomást szereznek a hollétedről.

Egyedi észlelési rendszer

A random csatákban megismert észlelési rendszertől eltérően itt csak a lövegünk előtti területet láthatjuk be, -bár egy meghatározott sugarú körön belülre érve azok az egységek is láthatóvá válnak számunkra, amik nincsenek közvetlenül előttünk. Első ránézésre tehát ajánlott minél gyakrabban és gyorsabban körbenézni, hogy időben észrevegyük az ellenséges tankokat.

Fogyócikkek

Egy időre a tankod végsebessége és gyorsulása megnő. Egy meghatározott mennyiségű HP-t visszatölthetsz. Javítja a célzási időt, a löveg stabilizációját és egyéb paramétereit. Minden sérült modult megjavíthatsz.

Képességek

A zónán belüli szövetséges tankok HP-ja visszatöltődik. Légicsapást hívhatsz a kijelölt területre. A kijelölt területen belül az ellenséges járművek lelassulnak. Füstfelhőt hozhatsz létre, amiben eltűnhetsz.

Nyeremények

A jutalmak között két egyedi 2D stílus, WoT prémium napok, kredit, kötvény, medálok, matricák és jelvények szerepelnek.

Te adsz egy esélyt a World of Tanks Battle Royale játékmódjának?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Peter1918Hungary 11 hónapja
  Hát egy esélyt megérdemel.
  0 0 Válasz
 • Nemerdekes 11 hónapja
  Belepróbálok, és ha ez is olyan elbaltázott lesz mint a frontline lett, akkor nem adok rá az ídőmből.
  0 0 Válasz
 • Mateph 11 hónapja
  Jónak tűnik
  0 0 Válasz
 • aron75 11 hónapja
  Érdekes ez az új spot-rendszer.. a többit meg majd meglátjuk. Vajon lesz prém BR tank, amivel meg lehet szerezni a jobb jutalmakat? WG PtW itt nehogy már elmaradjon
  0 0 Válasz
  • _SturmGun_ 11 hónapja aron75
   Vagy pedig üzemanyag és a szintek pedig földért lesznek megvásárolhatóak:D
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés