A robotok ellen annyira nem, de másban még nagyon is jó lehet az új Junk Rift item

A robotok ellen annyira nem, de másban még nagyon is jó lehet az új Junk Rift item

Fortnite - Sajnos az első tapasztalatok alapján hiába tudja egy hitelni a robotokat, bőven van idejük azoknak elugrani a zuhanó tárgyak elől.

A mai napon a v10.10-es Content Update-tel megérkezett a játékba egy új tárgy, a Junk Rift, ami nekem személy szerint pillanatok alatt elnyerte a tetszésem, hiszen igazán szórakoztató az alap ötlete. A trailere alapján simán elpusztítja pillanatok alatt a robotokat is, épp ezért jogosan merült fel a kérdés, hogy vajon végre jött egy másik counter lehetőség a Boogie Bomb mellé? Nos, a válasz nem.

Sajnos a Junk Rift várhatóan kevés alkalommal fogja eltiporni a robotokat, ugyanis a vezetőnek simán van ideje elugrania előle, amennyiben résen van. Az alábbi videó ezt tökéletesen szemlélteti.

The junk rift can be dodge with a single boost from r/FortNiteBR

Másra viszont annál jobb lehet, az előzetes tapasztalatok alapján inkább lesz hatékony a dobozolás ellen, legalábbis addig, amíg a játékosok meg nem szokják, hogy erre is figyelniük kell.

The New Junk Rift in action from r/FortNiteBR

Akiben felmerült volna a kérdés; a zuhanó dinó, rendőrautó, WC és horgony útjába semmi nem állhat be szinte, konkrétan a maximum magasságig épített vastorony sem.

This is Definitely not OP from r/FortNiteBR

Így elsőre én személy szerint azt érzem, hogy végre sikerült az Epic Games-nek egy olyan tárgyat csinálnia, amely érezhetően nyomást gyakorol majd a játékra, de talán nem annyira, mint a Storm Flip, hogy ki kelljen venni a competitive módokból. Persze biztosan érdekes lesz, amikor az utolsó körök szűk területére becsapódik egy dinoszaurusz...

Nektek mik a tapasztalataitok az új tárggyal? Már amennyiben tudtatok játszani, jelenleg ugyanis egy kisebb technikai probléma áll fent az Epic oldaláról, a Shadow Stones-t ki is vették a Glitched Consumable-ök közül.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!