Nem tudod hogy állj neki a Pick'Em Challenge-nek? - Segítenek a magyar játékosok és kommentátorok!

Nem tudod hogy állj neki a Pick'Em Challenge-nek? - Segítenek a magyar játékosok és kommentátorok!

Gabesson, axolotl és hussaR is segít a tippelésben.

Péntek délben már kezdődik majd a StarLadder Major első mérkőzése, így már kevesebb, mint két napunk maradt, hogy megtegyük tippjeinket a Pick'Em Challenge-ben. Sok kérdést láttam internet szerte, hogy ki mit javasol, milyen csapatok fognak továbbjutni, így segítségként azoknak akik nem tudnak eligazodni a Pick'Em Challenge-ben, kikértem a Magyar Esport TV két kommentátorjának, és három magyar játékosnak a véleményét, +1 tippként pedig a sajátomat is megosztom veletek.

Fontos már most tisztáznunk, hogy a továbbiakban orobeRto, leszklareN, axolotl, hussaR, gabesson és jómagam egyéni véleményéről lesz szó, senki se vegye kész tényként a tippeket, de azért némi segítséget nyújtanak.

Bár maga leszklareN most kihagyja az ingame tippelés lehetőségét, ő a mousesports veretlenségére és az első Major tornájukat teljesítő DreamEaters teljes vereségére számít. A hét továbbjutó csapat közé nála a G2, a Vitality, a North, a CR4ZY, az NRG, a HR és a compLexity fért be.
Gabesson ezzel szemben bízik a francia Vitality sikerében és nem félt 3-0-ra tenni őket. Nála 0-3-ra a brazil INTZ csapata került, akik valóban az Új Kihívók szakasz egyik leggyengébb csapatának tűnnek. A hét továbbjutó közé, ahogy szinte mindenki, besorolta a G2, a mouz, az NRG és a CR4ZY csapatát, de legnagyobb meglepetésemre a maradék három helyet a FURIA, a forZe és az AVANGAR csapatainak adta.
Huszár "hussaR" Bence már sokkal inkább meg merte tenni a váratlant, igaz, saját elmondása szerint csak miután biztos volt abban, hogy a Coin fejlesztéséhez szükséges öt jó tipp már biztosan meg lesz. Ezek az NRG, a G2, Vitality, a North, a compLexity, a FURIA és a mousesports csapatai közül kerülnek majd ki szerinte. Veretlenül továbbjutóként a TYLOO-t jelölte meg, míg a Syman csapatát annak jelölte meg, akik egyetlen győzelem nélkül búcsúznak majd a Majortől.
A V4 nemzeti döntőjében már biztosan játszó, a Nice Gaming játékosa, axolotl viszont gabessonnal ellentétben bízik a meglepetés erejében és veretlenül továbbjuttatná azt az INTZ-t, ahol a 2017-ben Major döntőző kNgV- is játszik. A DreamEaters csapatának ő sem adott sok esélyt, ellenben közülünk elsőként ő juttatná tovább a North csapatát. A maradék hat, továbbjutást érő helyre a Vitality, a G2, az NRG, a mouz, a FURIA és a CR4ZY csapatát tette.
Gabessonhoz hasonlóan orobeRto is bízik nem csak a FURIA, de az AVANGAR játékosaiban is, így a G2, az NRG, a North, a mouz és a compLExity mellé őket tette meg továbbjutóként. 3-0-ra szinte mindenki kedvencét, a sokak által a döntőbe várt Vitality került, míg a trükközéssel kijutott HellRaisers szerinte egyetlen győzelmet sem tud majd bezsebelni.
Végül, de nem utolsó sorban jómagam is visszatértem a Pick'Em Challenge-hez, több évnyi kihagyás után. Szegény DreamEaters-nek én sem jósolok sok jót. Sokáig vacilláltam, hogy a TYLOO vagy a DreamEaters kerüljön 0-3-ra, de végül az oroszok lettek a "befutók". A további tippjeim viszont úgy ahogy egyeznek a többiekével, reméljük mindannyian eltaláltunk minimum öt továbbjutó csapatot.
Kommentek között írjátok meg ti milyen eredményekre számítotok, kíváncsi vagyok vajon mindenki másnál is ennyire esélytelen például a DreamEaters?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!