5 hónappal ezelőtt ígérték meg, még mindig nincs 1v1 mód

5 hónappal ezelőtt ígérték meg, még mindig nincs 1v1 mód

Az év elején még rengeteg ötlet volt és a fájlok között is fellelhettük az 1v1 előszelét, végül még a 10. szezonba se került be.

Az előző években rengeteg játékmód ötletet dobott fel a közösség és a fejlesztők is aktívan dolgoztak azon, hogy minél színesebb és kreatívabb módokban próbáljuk ki magunkat. Épp ezért lehet az, hogy jelenleg is egy 3v3 verseny zajlik és a megszámolhatatlan LTM-ek is sokat segítettek azon, hogy a játékosok ne hagyják el a játékot. A 2v2, 3v3 és 4v4 után már csak az 1v1 maradt ki, amiről körülbelül fél évvel ezelőtt még megerősítést is kaptunk egy Epic-es fejlesztőtől.Persze amióta megjelent a playground mód, később pedig a kreatív, a játékosok tetszés szerint 1v1-ezhetnek, de ehhez kell egy barát, ha pedig éppen nincs fent senki, akkor nem igazán játszhatunk. Erre születhetne megoldás azzal, ha egy minimalista 1v1 pályára dobná be a két játékost a rendszer, akik bemelegíthetnének vagy éppen gyakorolhatnánk egy verseny előtt. Ezzel akár még külön 1v1 versenyeket is csinálhatnának, hiszen itt derül ki igazán, hogy kiknek van tökéletes mechanikájuk azonos fegyverekkel és életerővel.

A győztes marad talpon funkció, amit a kommentben láthatunk pedig valószínűleg arra utal, hogy az adott 1v1 győztese új ellenfelet kapna a másik legyőzése után, míg a vesztesnek ismét be kell állnia a sorba, hogy egy másik meccset keressen. Mindez persze egész jól hangzik, de ameddig csak üres ígéreteket láthatunk, addig nehéz komolyan venni a kommentben leírtakat.

A 11. szezon viszont tökéletes alkalom lehet a játékmód bevezetésére, így meglátjuk mit hoz majd a jövő.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Cover: Tfue YT

Kövess Minket!