Szinte biztos az ENCE csere, de Aleksib nem hagyja el a csapatot

Szinte biztos az ENCE csere, de Aleksib nem hagyja el a csapatot

SuNny tényleg jön majd az ENCE-hez, de Aleksib is marad a csapatnál.

Pár napja mi is beszámoltunk arról, miszerint finn források Aleksib távozását és suNny érkezését vizionálják az ENCE-nél. A dologra a honlap kezdődő Major után kerülhet sor, ami már csak azért is lenne meglepő, mert a források szerint mindegy milyen eredményt érnek el a finnek Berlinben, a csere akkor is megvalósul majd.

Dekay tegnap saját streamjében szentelt pár percet a témának, ami alapján több mindent leszűrhetünk. Az egyik, talán legfontosabb hír, hogy a csere szinte biztosan meg fog valósulni, valami nagy csodának kell történnie, hogy minden úgy maradjon a finneknél, ahogy most van. Dekay azt is elmondta, hogy az ő értesülései szerint nem Aleksib akar távozni a csapattól, sőt, maga a csapat sem akarja elküldeni őt, egyszerűen kispadra teszik a fiatal irányítót.

Bármennyire is fura döntés ez az ENCE-től, létezik rá magyarázat. SuNny mousesports-os szerződése hamarosan lejár, így keresve sem találhatnának a csapatok jobb alkalmat, hogy leigazolják a finn játékost. Allu már korábban is játszott vele, és feltehetőleg most is ő szeretné kipróbálni a csapatot suNny-vel kiegészülve.

Ezt csak igazolni látszik az is, hogy az ENCE nagyon aktív YouTube-on, rengeteg olyan videójuk van, ami a csapat életébe enged betekintést, ezek alapján pedig allu és Aleskib sem a játékban, sem játékon kívül nem jönnek ki jól. Ennek minden bizonnyal nem csak az irányítás, de a teljes csapat is kárát látja. 
Ennek ellenére Aleksib még sem lép majd le teljesen az ENCE-től, tehát az is benne van a pakliban, hogy az őszi szezont suNny-val teljesíti majd a csapat, de ha nem válik be, akkor még Aleksib is visszatérhet a későbbiekben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!