Ezúttal két magyar játékos is megelőzte KriszhAdvice-t - Solo Cash Cup magyar eredmények

Ezúttal két magyar játékos is megelőzte KriszhAdvice-t - Solo Cash Cup magyar eredmények

Fortnite - Így teljesítettek honfitársaink a Solo Cash Cup-on.

Az Epic Games a Fortnite tizedik szezonja során megnövelte a versenyek számát, mostantól már hétköznap is megmérethetik magukat a játékosok kisebb versenyeken. Az Epic Games minden szerdán és csütörtökön Solo Cash Cupot, pénteken pedig Trios Cash Cupot rendez.

A tegnapi nap volt az első alkalom, hogy a szerdai Solo Cash Cup megrendezésre került, a magyar játékosok pedig természetesen ezen az eseményen is elindultak. A tét elég magasan volt mindössze a top 20 játékos térhetett haza pénznyereménnyel.

Amennyiben te is jól szerepeltél a versenyen, Solo játékosként legalább a top 2000-be bejutottál, de mégsem említettünk meg téged, egy leaderboard fotó kíséretében küld el nekünk az eredményed az alábbi email címre.

Küldhettek nekünk klippeket is világi lövésekről, vagy hatalmas failokról, illetve nagy örömmel fogadjuk a néhány mondatos beszámolóitokat is.

Most pedig az eredmények

Pénznyereményt ezúttal sajnos senkinek sem sikerült nyernie, de 6 játékosnak is sikerült a top 2000-be jutnia:

Név Helyezés Pont
alexbono1337 139. hely 85
Szecskamester12
348. hely 80
KriszhAdvice
517. hely 78
Dávid is cracked 975. hely 74
Gold3n_Tamás 1229. hely 73
Plebencerr57 1365. hely 72

Telefonos olvasóinknak íme a táblázat képként is.

Ahogy az látható az ismertebb streamerek és játékosok közül ezúttal csak KriszhAdvice-nak sikerült előkelő helyet elérnie, de Szecskamester és alexbono még nála is nagyobbat rántott, a 80 pontos határt megugrani azért nem kis teljesítmény. A mai napon folytatódik a verseny, így holnap ismét jelentkezünk a magyar eredményekkel, reméljük ezúttal még ennél is szebb teljesítményekről számolhatunk be.

Ne feledjétek, hogy a korlátlan férőhelyes V4 Royale selejtezőire még mindig tart a nevezés, ne hagyjátok ki az ország eddigi legnagyobb szabású Fortnite versenyét!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!