Két millió dolláros 3v3 bajnokságot indít a Konami!

Két millió dolláros 3v3 bajnokságot indít a Konami!

A saját ligáját a kiadó eFootball-nak hívja és az igazi küzdelmek a PES2020-ban kezdődnek meg.

Két lehetőség lesz a játékosoknak, hogy megmérettessék magukat, a szintüknek megfelelően. Lesz egy eFootball.open és eFootball.pro kiírás, ráadásul mindkettő külön díjazással rendelkezik majd.

Az open, amely korábban a PES League néven volt ismert bárki számára, bármilyen platformon elérhető, és az új játékmódban teheti próbára magát, amit Matchdaynek neveznek. A résztvevők a szintüknek mefelelő rank alapján lesznek rangsorolva, és a legjobban pénzt is nyerhetnek, ha végig küzdötték magukat az online regionális selejtezőkön és bejutottak a fináléba.

A pro széria viszont már az abszolút legjobbakkal lesz tele, akik valódi futball klubok színeit képviselik. Itt 3v3 formációban rendezik meg az összecsapásokat. Lesz regionális kvalifikáció Ázsiában, Európában és Dél-Amerikában, együttműködve a olyan szövetségekkel, mint az eJLEAGUE és a Toyota e-League.

Érdekességképpen a FIFA eWorld Cup eddig 500 ezer dollárt osztott szét egy szezonban maximum. Továbbá a FIFA egyre nagyobb harcban áll a PES-sel a licencek terén, elvesztette több nagy klub nevét, címerét és mezét is, valamint a Konami megszerezte erre az évre a Seria A jogait is, tehát abban a játékban is letolható egy valódi olasz bajnokság. Egy biztos, az elmúlt félévben a Konami a törekvései alapján egyértelmű kihívója lehet a FIFA20-nak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!