Hirdetés

A NiP egykori sztárjával erősíthet a fnatic! - Friberg a svédek első kiszemeltje?

Lehet, hogy mégis marad a teljesen svéd felállás a fnatic-nál?

Hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk tegnap, az egykoron legendás svéd csapat, a fnatic életében új fejezet kezdődött. Megunva a hónapok óta tartó sikertelenséget végre elszánták magukat a változás mellett, aminek első lépcsőfoka, Xizt és twist kispadra ültetése volt.

A jövőt illetően még nem bocsátkozott részletekbe a csapat, az sem kizárt hogy szakítanak a hagyományokkal és nem egy teljesen svéd, hanem egy nemzetközi csapatot állítanak majd fel. Igaz, a csapat új játékosairól keringő első szivárgások ezeket cáfolni látszanak.

Svéd források ugyanis tudni vélik, hogy a 27 éves Adam "friberg" Friberg, a nagy svéd rivális, a NiP egykori sztárjátékosa lehet a fnatic első kiszemeltje. Csak még inkább ezt látszik igazolni az is, hogy a fnatic-os szerződéstől függetlenül friberg nagy valószínűséggel elhagyja jelenlegi csapatát, a Heroic-ot.
Friberg egyértelműen a NiP-es időszakában teljesített a legjobban, a nindzsák 2014-es Major győzelménél is a csapatot erősítette. Sokáig úgy hittük friberg és a NiP neve már egybeforrt, hiszen a svéd szinte teljes CS:GO karrierjét a svéd szervezett színeiben töltötte. 2017-ben viszont nem volt maradása, így az OpTic csapatához igazolt, ahonnan pár hónapon belül inkább a Heroic-hoz igazolt. Immár több, mint egy éve a Heroic oszlopos tagja, nemzetközi sikereket azonban finoman szólva sem sikerült elérnie a csapatnak.
A gyengécske középmezőnyben kullog sajnos a Heroic, amitől persze a fnatic sem volt sokkal jobb az elmúlt közel egy évben, viszont friberg teljesítményével szinte sosem volt gond. Könnyen lehet, hogy egy esetleges szerződés létrejöttével nem csak egy legendás svéd szervezet, de egy legendás svéd játékos is újra a legjobbak között lehet majd.

Ugyanakkor érdemes azt is megjegyeznünk, hogy JW és maga friberg is tagadja, hogy bármilyen beszélgetés elindult volna a fnatic és a Heroic-ból már féllábbal kilógó játékos között.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?