Megható üzenettel csalt könnyeket egy cerebrális parézissel küzdő rajongó szemébe Ninja

Megható üzenettel csalt könnyeket egy cerebrális parézissel küzdő rajongó szemébe Ninja

Lehet akármilyen híres, az ilyen dolgokra mindig szakított időt Ninja.

Lehet utálni vagy éppen szeretni eddigi karrierjéért Ninja-t, de az senki sem veheti el tőle, hogy tényleg foglalkozik a rajongóival és mindent megtesz azért, hogy akár csak egy mosolyt csalhasson valamelyikük arcára. Ez már akkor is így volt, amikor csak néhány ezren nézték Twitch-en, egyértelműen az egyik, rajongókkal legtöbbet foglalkozó streamer volt már akkor is. Azóta viszont rengeteg idő telt el, Ninja pedig a gaming egyik legnagyobb sztárja lett. Jó szokását viszont még mindig megtartotta és ezúttal egy súlyosan beteg kisfiúnak küldött egy üzenetet, ami nem csak a napját, de lehet, hogy az egész életét jobbá tette.

Finley Cerebrális parézissel, vagy ismertebb nevén Little-korral született, ami leginkább mozgásfogyatékossággal nehezíti meg az életét. Csak járókerettel tud járni, vagy a szülei segítségével, hiszen a csecsemőkorban elszenvedett agyi bénulás a motorikus képességeit bénította meg. Finley édesapja ugyancsak egy streamer, aki megkérte Ninja-t, hogy küldjön egy üzenetet a fiának. Végül Ninja nem csak egy pár másodperces videót, de egy aláírt LAMO figurát és egy pólót is küldött Finley-nek. Természetesen a kisfiú nagyon meghatódott, édesapja szerint pedig muszáj volt megvágni a reakció videót, hisz Finley nem szerette volna megmutatni a nagyvilágnak, ahogy éppen örömében sír.A reakció videót végül Ninja is retweetelte, aminek eredményeképpen a kisfiú egész Amazonos kívánságlistája kiürült, ugyanis más rajongók is szerettek volna segíteni, így mindent megkapott, amire csak vágyott. Mindez akkora motivációt adott a kis srácnak, hogy még szülei támogatása nélkül is megpróbált járni a járókeretével, amiről az édesapja ugyancsak megosztott egy videót.

Egy-egy híresség szavainak vagy tetteinek tényleg hatalmas ereje van, Ninja pedig most egy olyan kisgyereknek tette szebbé az életét, akiről ezen a héten hallott először. Mint fent említettem, lehet utálni vagy éppen szeretni Ninja-t a munkája miatt, de az biztos, hogy több ilyen segítőkész és jótékonykodó emberre van szüksége a világnak, mint ő.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!