Megváltozott kihívásrendszerrel és új autókkal érkezik a Rocket Pass 4

Megváltozott kihívásrendszerrel és új autókkal érkezik a Rocket Pass 4

Augusztus 28-ai kezdéssel három új autóra is szert tehetünk a számtalan egyéb item mellett.

Augusztus 27-én véget ér a Rocket Pass 3, amely a 2-höz képest hozott új változásokat: ide értve a kihívásrendszert, amely keretein belül minden héten más-más feladatokat kellett teljesítened plusz jutalmakért. Ezt követően nincs megállás; augusztus 28-án ugyanis kezdetét veszi a Rocket Pass 4, a 12. szezonnal egy időben.

Az új Pass-ban rengeteg újdonság bővítheti raktárunkat. Ezek között van például a Mudcat névre hallgató autó, amelyet a Rocket Pass Premium keretein belül már a legelső szinten megkapsz, így rögtön bele is vetheted magad a játékba ezzel az új járgánnyal. Az autók, illetve az egyéb itemek - köztük egy elég szép gólrobbanás is - bemutatásra kerül az alábbi trailer videóban:

A közösség visszajelzése alapján a kihívásrendszer picit változik majd az előző Rocket Pass-hoz képest, a Rocket Pass 4-ben ugyanis a korábbi hetek kihívásait is teljesítheted. Azaz nincs már többé olyan, hogy inaktív voltál egy ideig és lemaradtál róluk, ha csak az utolsó héten lesz rá időd, akkor is teljesítheted akár az összeset. A leendő kihívásokra azonban ugyanúgy várni kell, mint eddig. A Rocket Pass 3-hoz hasonlóan ugyanúgy 3-3 kihívás lesz az ingyenes és a Premium kategóriában is. Ezen kihívások által gyorsabban tudsz feljebb lépni a Rocket Passban, ugyanis három, öt, vagy nyolc Tier Pontot kapsz egy-egy teljesített kihívásért. Alapesetben ugyanúgy 70 szintet fog tartalmazni, ezt követően valamely korábbi item festett, vagy certified változatát kapod majd meg, amelyek ráadásul még cserélhetőek is lesznek - ez viszont csak a Premium változatra lesz igaz.

A Rocket Pass 4 augusztus 28-án 19:00-kor kezdődik, és egészen december 4.-ig tart. A Premium ára 10 kulcs lesz, ezen kívül pedig elérhető lesz egy Premium Bundle is, amely 20 kulcsba kerül. Ez a csomag nemcsak a Premiumot tartalmazza, hanem 12 szinttel feljebb is kezdesz, mint ahol a vásárlás pillanatában voltál.

Ne is húzzátok hát az időt, kevesebb mint egy hét van már csak hátra a Rocket Pass 3-ból.

Ti meddig jutottatok az előző Rocket Passban? Oszd meg velünk véleményed hozzászólásban!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!