Kereken egy éve érkezett meg a játékba Kevin, a kocka

Kereken egy éve érkezett meg a játékba Kevin, a kocka

Akkor még azt hittük ez lesz a játék legőrültebb húzása, de nagyot tévedtünk.

Kereken egy évvel ezelőtt, 2018 augusztus 24-én láthattuk először Kevint, a kockát akcióban. Az ötödik szezon vége felé érkező kockát eleinte senki sem értette, egyszerűen csak megjelent a pályán. Később viszont elkezdett magától gurulni, a játékosok pedig hamar rájöttek, hogy nem túl jó dolog a közelében állni, ugyanis nem csak agyonnyomni tud, de ha megsebeztük, akkor egy villámcsapással végzett is velünk. A kard, a repülő és mech-ek érkezése előtt még bőven azt hihettük, hogy ez lesz a Fortnite legőrültebb húzása, de sajnos komolyat tévedtünk.A kockának persze több szerepe is volt, mint csak gurulni és agyoncsapni minket, ugyanis az egész történet körülötte forgott. Eleinte csak nullgravitációs zónákat rakott le, majd összesen 7 rúnát nyomtatott a pálya különböző részeire. Kevin végül túl nagy pusztítást nem végzett, egyedül Tilted egy mémmé vált házát szedte szét. Ezután a szezon végeztével megérkezett Loot Lake-hez, ahol teljesen "elolvadt" és lila zselatinná változtatta a vizet, amin kedvünk szerint ugrálhattunk. A következő szezon elején viszont kiderült, hogy a kocka még mindig egyben volt, ugyanis kiemelkedett a vízből és magával vitte a tó közepén található szigetet is, ezzel egy Loot Lake felett lebegő szigetet létrehozva.Később újból körbement a pályán és energiát szívott ki a letett rúnákból, amivel egy portált hozott létre a pálya felett. 2018 októberében Halloween alkalmából, a kocka széttörte a szigetet, amivel önmagából is letört néhány darabot és szétszórta a szigeten. Ezekből érkeztek a sokszor iszonyat idegesítő zombik. A történet viszont folytatódott, ugyanis ettől a naptól kezdve a kocka elkezdett töredezni és november elején végül a folyamatos pörgés után egyszerűen széttört és minden játékost átteleportált egy másik dimenzióba.

Onnan visszatérve a kocka hűlt helyét láthattuk. Loot Lake átalakult Leaky Leak-ké, a szörnyek pedig eltűntek a pályáról. Ezzel Kevin végleg eltűnt a pályáról és legközelebb csak a 10. szezon trailerjében találkozhattunk vele, ahogy a másik dimenzióban lebeg.

Kevin a Fortnite történetének egyik legfontosabb eleme, hiszen több szezonon át körülötte forgott a történet és rendesen átalakította a pályánkat. Tényleg gyorsan repül az idő, hisz azóta már 3 szezon eltelt, jelenleg pedig a 4-et tapossuk.

Szerintetek visszatérhet még Kevin, vagy örökre elbúcsúztunk tőle?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!