Hirdetés

Hétfőn érkezik az újabb hotfix Zephrys the Greathez!

Duplán izgalmas lesz a hétfői patch, mivel Zephrys újabb hotfixet kap.

Hirdetés

Augusztus 26-án érkezik a Hearthstone következő nagy frissítése, ami nem csak a rengeteg nerfet hozza el nekünk, de meglepnek a fejlesztők egy friss és ropogós Zephrys the Great hotfixszel is. Valljuk be nagy szükség van a különleges Legendary folyamatos javítására, mivel rengeteg kellemetlen pillanatot okoz jelenleg a játékosoknak!

Az Angry Chicken podcastben árulta el Celestalon, a Team 5 egyik fejlesztője, hogy milyen komoly változtatások érkeznek már holnap Zephryshez.

  • Sokkal jobban ismeri majd fel Zephrys, hogy mikor kell leszedni az ellenfél fegyverét. Az Acidic Swamp Ooze szinte mindig ott lesz a választható lapok között még akkor is, ha 0 támadási értékkel rendelkező fegyvert pattint fel magának az ellenfél (Skull of the Man'ari)
  • Új lapokat kínál fel a két manás Legendary, amiket eddig nagyon ritkán, vagy soha nem láthattunk. Többek között találkozni fogunk a Holy Fire-rel, az Avenging Wrath-szel és a Bloodsail Corsairrel is
  • Összességében sokkal jobban átlátja majd az adott szituációt Zephrys, így nem mindig ugyanazokat a lapokat akarja majd ránk tukmálni (Tirion, Cabal Shadow Priest, Gorehowl stb.)
  • Nincs tervben azonban, hogy megtanítsanak adott lapokat Zephrysnek. A Doomsayer kivételt képezett, de ha másokat is egyesével adagolnának, az teljesen felborítani a lap mechanikáját

 

Lehet elégedetlenkedni, hogy milyen furcsán is működik a Hearthstone eddigi legkülönlegesebb Legendaryje, de Celestalon elárulta, hogy ennek bizony oka van. Amíg egy átlagos kártya programozási kódja 2-50 sorig terjed, Zephrys több, mint 1000 soros programkóddal rendelkezik!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?