Hétfőn érkezik az újabb hotfix Zephrys the Greathez!

Hétfőn érkezik az újabb hotfix Zephrys the Greathez!

Duplán izgalmas lesz a hétfői patch, mivel Zephrys újabb hotfixet kap.

Augusztus 26-án érkezik a Hearthstone következő nagy frissítése, ami nem csak a rengeteg nerfet hozza el nekünk, de meglepnek a fejlesztők egy friss és ropogós Zephrys the Great hotfixszel is. Valljuk be nagy szükség van a különleges Legendary folyamatos javítására, mivel rengeteg kellemetlen pillanatot okoz jelenleg a játékosoknak!

Az Angry Chicken podcastben árulta el Celestalon, a Team 5 egyik fejlesztője, hogy milyen komoly változtatások érkeznek már holnap Zephryshez.

  • Sokkal jobban ismeri majd fel Zephrys, hogy mikor kell leszedni az ellenfél fegyverét. Az Acidic Swamp Ooze szinte mindig ott lesz a választható lapok között még akkor is, ha 0 támadási értékkel rendelkező fegyvert pattint fel magának az ellenfél (Skull of the Man'ari)
  • Új lapokat kínál fel a két manás Legendary, amiket eddig nagyon ritkán, vagy soha nem láthattunk. Többek között találkozni fogunk a Holy Fire-rel, az Avenging Wrath-szel és a Bloodsail Corsairrel is
  • Összességében sokkal jobban átlátja majd az adott szituációt Zephrys, így nem mindig ugyanazokat a lapokat akarja majd ránk tukmálni (Tirion, Cabal Shadow Priest, Gorehowl stb.)
  • Nincs tervben azonban, hogy megtanítsanak adott lapokat Zephrysnek. A Doomsayer kivételt képezett, de ha másokat is egyesével adagolnának, az teljesen felborítani a lap mechanikáját

 

Lehet elégedetlenkedni, hogy milyen furcsán is működik a Hearthstone eddigi legkülönlegesebb Legendaryje, de Celestalon elárulta, hogy ennek bizony oka van. Amíg egy átlagos kártya programozási kódja 2-50 sorig terjed, Zephrys több, mint 1000 soros programkóddal rendelkezik!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!