Fény derült a V4 Royale döntőjének első magyar játékosaira

Fény derült a V4 Royale döntőjének első magyar játékosaira

Fortnite - Két selejtező után immáron hat magyar csapat biztosan ott lesz a budapesti döntőn.

A mostani hétvégével elindult a V4 Future Sports Festival Fortnite versenyének, a V4 Royale-nak a selejtező sorozata. A V4-es országok játékosai négy selejtező időpont közül választhatnak, amikor megküzdhetnek az offline szereplést érő helyezésekért. Ezen a hétvégén a magyar selejtezők indultak el, szombaton és vasárnap számos magyar duo küzdött meg egymással.

A játékosok minden alkalommal 5 mérkőzést játszottak, az 5 párbaj után pedig a pontok összesítését követően napvilágot láttak a végeredmények. Sajnos közvetítés nincs a selejtezőkről, a kijutók és eredményeik viszont az alábbi képeken olvashatóak.

Szombati selejtező

Vasárnapi selejtező

A sokáig LoL pályán mozgó dRx, illetve duó partnere GergoKapusi hatalmasat mentek szombaton, 42 gyilkossággal magasan dominálták a mezőnyt, így abszolút megérdemelten ragadták meg az első helyet. A második napon Akatkah.-t és alexbonot üdvözölhettük a dobogó legfelső fokán, bár szorosan a nyomukban volt Lendy és Imple.

A fenti 6 duo tehát már biztosan képviseli Magyarországot a V4 Royale-on, hozzájuk csatlakozik majd jövő hét hétvégén további hat páros, és ki tudja még mennyi, ugyanis a selejtezőnként tizediknek számító kvalifikált duóra csak az összes selejtező után derül majd fény.

Ne feledjétek, a jövő heti selejtezőkre továbbra is lehet regisztrálni, egészen péntek délután 18:00-ig nyitva áll a lehetőség azok számára, akik ezúton is szeretnék magukat megméretni. Az alábbi cikkben még többet megtudhattok a versenyről, illetve nevezni is a honlapon tudtok.

A bejutott játékosoknak gratulálunk, a többi indulónak pedig sok sikert kívánunk!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!