WoT Twitch Prime: Betekintés a szeptemberi

WoT Twitch Prime: Betekintés a szeptemberi "Hotel" csomag tartalmába

Az idáig napvilágot látott információk szerint rég elfeledett prémium harckocsikat is kipróbálhatunk a szeptemberi Prime ajánlattal.

Az első Twitch Prime előfizetését mindenki ingyenesen aktiválhatja régiótól függően egy hétre vagy épp egy hónapra, aki rendelkezik érvényes bankkártyával, majd a következő hat hónapban 50%-os kedvezménnyel veheti igénybe a szolgáltatást, ami többek között egy ingyenes csatorna előfizetést, egyedi jelvényeket és egyedi hangulatjeleket ad, továbbá hozzáférést biztosít néhány egyedi játékhoz. Végül, de nem utolsó sorban játékon belüli bónuszokra is szert tehetünk vele, így többek között a WoT-ban is minden hónapban kiválthatjuk az aktuális Care Package ajánlatot.

A World of Tanks és a Twitch kooperációja abból a szempontból különleges, hogy az aktív előfizetők az aktuális havi bónuszon felül megkapják a King Tiger Captured tier VII-es amerikai prémium nehéz harckocsit is. A részletekről ebben a cikkben olvashattok.

Szeptemberi Prime csomag

A szeptemberi "Hotel" ajánlatban nemzetfüggetlen legénységi tagként megkapjuk Alex “The Hunter” Duke parancsnokot, akit bármelyik harckocsiban alkalmazhatunk. 

Továbbá biztos, hogy az ajánlat tartalmazni fogja a képen látható dögcédulát ábrázoló matricát, sőt két rég elfeledett prémium tank, a T34 és a Type 62 is kipróbálhatóvá válik.

Meg nem erősített felvetések szerint a Tank Fesztivál kapcsán bónusz jegyeket is szerezhetünk aktív Prime előfizetéssel. A jegyeket dögcédulák gyártásához használhatjuk fel.

A leírtakon kívül valószínűleg a szokásos jutalmakat vihetjük haza, így prémium napokra, ötszörös szorzókra és egyedi küldetésekre lehet számítani. A "Hotel" csomag augusztus 26-a után válik elérhetővé.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.