Magyar csapat még sosem volt ennyire közel egy Fortnite nagydöntőhöz - FNC eredmény

Magyar csapat még sosem volt ennyire közel egy Fortnite nagydöntőhöz - FNC eredmény

Nova, Sweet és raZguL hármasa abszolút reális eséllyel pályázott egy Champion Series spotra.

A tegnapi napon tartotta meg az Epic Games a Fortnite Champion Series második heti selejtezőjét, a három fázisú esemény utolsó felvonásában pedig ezúttal egy magyar csapatnak, pontosabban két magyar játékosnak és egy portugálnak is szurkolhattunk.

Sweet, Nova és raZguL alakulata a 112. helyen végzett a szombat esti Semi-Finals-ben, ezzel pedig részt vehettek a legjobb 150-nek megtartott döntőben. A döntő legjobb 8 csapata sikeresen kvalifikálja magát a Champion Series szeptemberi eseményére, ahol voltaképp egy újabb selejtező vár rájuk, mielőtt bejuthatnának a valódi, hamisítatlan Grand Finals-be.

A magyar érdekeltségű csapat sokáig nagyon jól állt a tabellán, másfél óra után a hatodik helyről várták a további meccseket, majd egy rosszul sikerült mérkőzés, két 7., illetve egy 13. hely után visszaesett a lendületük. Ez önmagában 9 pont mínuszt jelentett, majd az utolsó meccsüket még letw1k3-ék hármasa is alaposan szétverte, ők ugyanis már tét nélkül játszottak és mentek rá mindenkire, akit csak láttak.

Valamivel előtte egyébként Nováék pont letw1k3t egy potya kategóriás kill útján megölték, ugyanis kilőtték alóla a felhőkarcolót.

A végeredmény egy 69. helyezés lett 52 ponttal és 960 dollár nyereménnyel.

Ezúton is gratulálunk a srácoknak, ezzel az eredménnyel ők jutottak a legközelebb egy Fortnite nagy döntőhöz, mint magyar érdekeltségű csapat.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!