Steel Hunter tippek és trükkök - Így vadászhatod le leghatékonyabban riválisaidat!

Steel Hunter tippek és trükkök - Így vadászhatod le leghatékonyabban riválisaidat!

Tippek és trükkök ellenfeleid leghatékonyabb likvidálásához Steel Hunter játékmódban.

A Steel Hunter esemény már javában zajlik, így itt az ideje áttekinteni, hogy milyen trükköket alkalmazhatunk a győzelem elérése érdekében a World of Tanks Battle Royale játékmódjában. Először is fontos tisztázni, hogy a végső cél, hogy a húsz játékos közül egyedül mi éljük túl a harcokat, ezért végső soron nem fog számítani se az, hogy mennyi sebzést osztottunk ki vagy épp hány tankot lőttünk ki, csak a túlélés.

Cikkünkben sorra veszünk minden olyan lehetőséget, amivel túlélési esélyeinken javíthatunk, hogy ne legyen elképzelhetetlen egymás után zsinórban többször is megcsípni az első helyet.

Tippek és trükkök a Steel Hunter játékmódhoz

  1. Válassz olyan spawn pontot, ami a térkép valamelyik szélső részéhez dob le, hiszen minél kevesebb irányból számíthatsz meglepetésre, annál nagyobb biztonságban vagy.
  2. Lootolj, lootolj és lootolj! A mérkőzés első perceiben ugyanis nagyon gyorsan felfejlődhetünk tier III-ig, ahol rádiót választhatunk.
  3. Válaszd a rövidebb hatótávval, de gyorsabb újratöltődési idővel rendelkező rádiót, és használd minél többször, hogy megtaláld az ellátmányokat és elkerüld a felesleges harci konfrontációt.
  4. Szerezz annyi kék ládát, amennyit csak tudsz, ugyanis ezek még inkább gyorsítják a fejlődésedet, illetve harci tartalékokat is adnak.
  5. Fejlessz páncélzatra a mozgékonyság helyett, ugyanis az egyre szűkülő játéktér miatt semmire se mész a mozgékonysággal.
  6. Tanulmányozd a harckocsik kinézetét, és ha egy nálad magasabb tierű ellenféllel kerülsz szembe, akkor inkább oldj kereket.
  7. Kovácsolj előnyt a veszélyzónákból jó helyezkedéssel! Ha ügyesen csinálod, csupán a veszélyzónán belül kell tartanod riválisodat, hogy az idővel megsemmisüljön.
  8. Légy te a nevető harmadik! A végjátékban roppant fontos, hogy ne kapkodd el a harcokat, hiszen míg a másik két ellenfeled egymással van elfoglalva, addig te besurranhatsz mögéjük, és játszi könnyedséggel likvidálhatod őket.

Tippek és trükkök a harckocsikhoz

RED DAWN

Tier I-től tier VIII-ig a leggyorsabb egységnek számít, ezért lootolj vele annyit, amennyit csak tudsz. A korai tierekben érdemes vele kerülni a Flammenschwertet, de ha mindenképp harcra kerül a sor, akkor ajánlott mellé vagy mögé futni, mert szemtől szemben esélytelen ellene a harc. Az amerikai harckocsit már tier I-től nyugodtan lehet agresszívan bántalmazni, hiszen egy az egy elleni harcban a Red Dawn kerül ki győztesen vele szemben.

FLAMMENSCHWERT

A legerősebb és egyben leglassabb egység, amivel tulajdonképpen elegendő közepes távolságot tartani ellenfeleinktől, hiszen így biztosíthatjuk be a győzelmünket. Érdemes azonban kerülni a közelharcot, hiszen oldalról és hátulról kifejezetten sérülékeny, amit a Red Dawn és Rattlesnake parancsnokai előszeretettel ki is használnak. A mérkőzés elején a lootolás nehézkes vele, de tier VIII-ra fejlesztve gyakorlatilag senki sincs, aki elbánthatna vele.

RATTLESNAKE

A leggyengébb egység, ami akár a német, akár a szovjet ellenfelével kerül szembe, elvérzik egy az egy elleni szituációban. Legnagyobb fegyvere a rádiója, ezért ezzel a tankkal hatványozottan igaz a tippek és trükkök harmadik pontja, miszerint sűrű rádióhasználat mellett keresed a lootokat, miközben elkerülöd ellenfeleidet. Az egység tier VIII-ban már roppant erősnek számít, és mint minden amerikai harckocsi, elsősorban olyankor erős igazán, ha  teste el van rejtve.

Ti milyen taktikákat alkalmaztok Steel Hunter módban? Sikerült már első helyen végezni?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.