Felejthető skinek és visszatérő lebegő sziget Kevinnel - Megérkezett a 10.20 leak dömpingje

Felejthető skinek és visszatérő lebegő sziget Kevinnel - Megérkezett a 10.20 leak dömpingje

Egy régi ismerőssel és néhány gyengébbre sikerült skinnel találkozhatunk a fájlok között.

A délelőtt folyamán megérkezett a 10.20-as frissítés, amivel nem csak a Borderlands és az Epic Games közös együttműködése, de egy új Shield tárgy is érkezett, emellett három tárgyat is vaultoltak, így a cikk elolvasása előtt érdemes ránézni a legújabb frissítés tartalmára.

Természetesen rögtön az update után neki is estek a fájloknak az adatbányászok és szokásos módon először a tőltőképernyőket és az új skineket találták meg. Előbbiek szokásos módon jól sikerültek, míg utóbbiak eléggé gyengék, mondhatni felejthetők.Természetesen egy gyűjtőképen láthatjuk az összes kinézetet, spray-t és egyéb kozmetikai tárgyakat is.Ami viszont igazán lényeges volt a szivárogtatások között, hogy kiderült a Rift Beacon ezúttal Greasy Grove helyére került, így valószínűleg hamarosan kiolvad, vagy átalakul majd és régi pompájában tűnik fel újra.

Emellett úgy néz ki, hogy Kevin is visszatér, méghozzá a lebegő szigetével együtt, ezúttal viszont nem Loot Lake háza, hanem egy teljesen más POI, minden bizonnyal a Motel lesz a lebegő sziget tetején.

Végül, de nem utolsó sorban pedig a visszatérő skin szavazás is már a kanyarba lehet, ugyanis új hang fájlok érkeztek és egy új leírást is láthatunk.

"A speciális esemény ideje alatt napi egy szavazást kap minden játékos, amit nem vonhatunk vissza. Az esemény végén a legtöbb szavazatot kapott skin visszatér."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!