Indul az újabb e-sport hét az Epic-nél - Írd meg nekünk, ha bejutottál, és megírunk téged

Indul az újabb e-sport hét az Epic-nél - Írd meg nekünk, ha bejutottál, és megírunk téged

Két Solo Cash Cup, egy Trios Cash Cup és a Fortnite Champion Series következő heti selejtezője van terítéken.

A Season X során jócskán megtolta a kompetitív vonalat az Epic Games, most már nemcsak hétvégén, hanem hétköznap is összemérhetik tudásukat a legjobb játékosok néhány kisebb kupán.

  • Szerdánként jön a Contender League-et minimum követelménynek megjelölt Solo Cash Cup
  • Csütörtökönként a Champion League játékosai indulhatnak egy újabb Solo Cash Cupon
  • Péntekenként a Trios Cash Cup robban be
  • Szombaton pedig indul a Fortnite Champion Series harmadik heti selejtezője

Ahogy eddig is, úgy most is szeretnénk minél több magyar eredményről beszámolni a magyar közösség számára, ám ennyi versenynél és játékosnál ez bizony nem egyszerű feladat, ezért a ti segítségeteket is kérjük hozzá. Amennyiben az egyik Solo versenyen bejutsz a legjobb 2000 közé, a Trios Cash Cupon a legjobb 500 közé, írd meg nekünk az alábbi email címre.

Természetesen a Fortnite Champion Series eredményeiről is beszámolunk, erről jöhetnek a Semi-Finals-ben elért helyezések.

Az egyszerűbb kommunikáció kedvéért az üzenetetekhez csatoljatok egy screenshotot a leader boardról is. A helyezésetek mellett nagy örömmel fogadunk tőletek klipeket hatalmas pillanatokról, vagy világi failokról is, továbbá néhány mondatos összefoglalót az élményeitekről.

Ne feledjétek, hogy nemcsak az Epic Games kupáin van lehetőségetek ringbe szállni, e hét péntek 18:00-ig még lehet nevezni a V4 Royale magyar selejtezőire, melyek végállomása Budapesten lesz egy impozáns, száz fős offline döntő keretén belül!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!