A Grim Ravens PUBG csapata karnyújtásnyira van egy újabb nemzetközi sikertől

A Grim Ravens PUBG csapata karnyújtásnyira van egy újabb nemzetközi sikertől

A hollók vezetik a német ESL verseny tabelláját, így nagy eséllyel hozhatják el az aranyérmet.

Sokaknak ismerős lehet a Grim Ravens név, viszont akik mégse ismernék őket, azoknak eláruljuk, hogy egy 2018-ban alakult csapatról van szó, akik már létrejöttüket követően bezsebelték a 2019-es MNEB tavaszi szezon PUBG aranyérmét.

A Grim Ravens PUBG csapatát jelenleg Rulez, Ezmegaz, Prorix és Gajd1e alkotják. Az MNEB-et követően alakult át kicsinyke squadjuk, ahol Ezmegaz és Rulez mellé érkezett két új csapattársuk. 

A hollók azóta is rendíthetetlenül törnek fel céljaik elérése felé, a határ pedig a csillagos ég lehet. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy számos versenyen érnek el kitűnő helyezéseket akár csapat, akár egyéni próbatételről van szó, külföldön, vagy idehaza. Nemrég például Ezmegaz elhozta bLYYY Solo kupáján az első helyet.

Egy másik tény, ami a srácok mellett szól, hogy jelenleg ők a tabella vezetők a német ESL PUBG versenyén, az ESL Meisterschafton, és már csak egyetlen nap van hátra az eseményből.

Talán ezért is van az, hogy a Grim Ravens PUBG csapatának olyan lelkes és kitartó szurkolóbázisa van. Facebook oldalukon nem is egyszer megkérték őket, hogy mivel a közvetítés a német ESL Twitch csatornáján zajlik, ezért csak angolul vagy németül kommunikáljanak ott.

Az ESL PUBG verseny döntőjének negyedik, egyben utolsó fordulója augusztus 29-én lesz. Ezt 19 órától nyomon követhetitek a német ESL Twitch csatornáján, ahol együtt szurkolhatunk a magyar csapatnak.

Hajrá Grim Ravens!

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!