10 500 Ft helyett ingyen: két nagyszerű játékot zsákolhatunk be limitált ideig!

10 500 Ft helyett ingyen: két nagyszerű játékot zsákolhatunk be limitált ideig!

Akciófigyelő - Újabb péntek, újabb ingyen játékok az Epic Games Store jóvoltából.

DiRT Rally mellett két kiváló indie játékot is behúzhatunk ingyen. A Celeste és az Inside egészen szeptember 5-ig elérhető az Epic Games Store áruházban, érdemes még ma hozzáadni a könyvtárunkhoz, nehogy elfelejtsük és bukjunk közel 10 500 forintot!

Celeste

Gyakorlatilag egy ember rakta össze a világ egyik legjobb indie játékot. Több kritikai díjat is bezsebelt a Celeste, ami Matt Thorson fejéből pattant ki. A játékban Madeline-t irányítjuk, aki a Celeste hegyet igyekszik megmászni, hogy figyelmeztessen egy öreg nénit a várható veszélyre. Nem lesz egyszerű dolgunk, mivel a "Part of Me" folyamatosan akadályozni próbálja a célunk elérését. Rengeteg halálos akadály vár ránk a hegyen, amiket a különleges "dash" képességünk segítségével kell leküzdenünk. A kontroller ajánlott, sőt már-már kötelező a játékhoz, mivel az ugrálást sokkal könnyebb egy ilyen bemeneti perifériával irányítani. 

Inside

A másik ingyenes cím a legendás Limbo készítőinek második alkotása, az Inside. A sötét világ, a kevés szín, a nehéz és kegyetlen feladványok ezúttal sem hiányozhatnak, de csavartak egyet a fejlesztők, mivel az általunk irányított ismeretlen fiú különleges képességgel rendelkezik. Megszállhatunk más testeket, hogy így verekedjük át magunkat a fejtörőkön, ami nagyban hasonlít a szintén nagyszerű The Swapperre. A "Game Critics Award" gálán behúzta az "Legjobb független játék" trófeát, így kötelező mindenkinek, aki szereti a horrorisztikus atmoszférát, miközben folyamatosan dolgoztatja az agytekervényeit a játék.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!