Csalás Steel Hunter módban - Mondj nemet a kiskapura!

Csalás Steel Hunter módban - Mondj nemet a kiskapura!

A csaló, avagy kiskapukat használó játékosok teljesen hazavágják az új Battle Royale mód renoméját.

A Steel Hunter játékmódot még csak pár napja játszhatjuk, de máris olyan hibák jöttek elő, amik a legtöbb játékos számára teljesen tönkreteszik az élményt. Az Acélvadász mód gyakorlatilag a World of Tanks Battle Royale módja, aminek lényege, hogy mindenki csak magára számíthat, és a végén csak egy maradhat.

Ennek ellenére sokan összeszámolnak, hogy ugyanabba a csatába kerülve összefogva vadásszák le ellenfeleiket. A játékmódot kevesen játsszák, ezért ez a fajta riggelés meglehetősen hatékonyan működik, és az egyedül bóklászó egységeket játszi könnyedséggel lehet elintézni csoportban támadva.

Nem arról van szó, hogy a szóló játékosok közé valahogy bekerülnek szakaszok, hanem szándékos kiskapu használatról. Talán csalás, talán nem, de mivel a játékmód alapfelvetése, hogy mindenki csak magára számíthat, ezért a szándékos teamingelés kétségtelenül igazságtalan előnyhöz juttatja azokat, akik élnek a lehetőséggel.

A játékmód kifejezetten úgy van megalkotva, hogy egy az egy elleni harcban közel azonos esélye legyen mindkét játékosnak, és a random csatákkal ellentétben a párbajok végkimenetelét nemcsak az dönti el, hogy ki lő pontosabban, hanem komoly tényezőnek számít a helyezkedés és a különféle fogyócikkek, harci tartalékok helyes használata is.

Az amerikai szerveren azonnal szabályt hoztak az ilyen esetekre. A Player Support rendszerén keresztül el kell küldened a kiskaput használó játékos nevét, egy videót az esetről és a csata utáni jelentést. Az első esetben három napos, a másodiknál hét napos, a harmadiknál pedig a Steel Hunter mód végéig tartó, de minimum 7 napos tiltásra számíthatnak a szabályszegők.

Az európai szerveren egyelőre nem tettek közzé hasonló hírt

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az európai szerveren nem történnek efféle visszaélések, hanem pusztán azt bizonyítja, hogy az európai szerver felelőseinek figyelmét elkerülte a probléma, -vagy egyszerűen csak lusták reagálni rá. A legtöbb, amit tehettek, hogy az amerikai honlapon közzétett módszer segítségével megkülditek a Player Support részére a bizonyítékokat, és bíztok benne, hogy büntetésben részesítik a riggelőket. Fontos kiemelni, hogy a Steel Hunter csatákról nem készül replay fájl, -tehát nincs visszajátszás a csatákról.

Veled történt már olyan, hogy többen összefogtak ellened Steel Hunter módban? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.