Kiderült mely területek térnek vissza vagy alakulnak át a 10. szezonban

Kiderült mely területek térnek vissza vagy alakulnak át a 10. szezonban

Ma bekerül Tilted Town, Neo Tilted vadnyugati változata, de később még jó pár ismerőssel találkozhatunk.

A mai napon megérkezik a 10. szezon első tartalomfrissítése, ami szokásához híven nem lesz hosszú, de egy új tárgy mellett, egy új helyszínt és még B.R.U.T.E. nerfeket is kaphatunk. Erről viszont majd később, hiszen a patch csak délután kettőkor érkezik majd meg. Az adatbányászok viszont sosem pihennek, így az elmúlt napokban több érdekes dolgot is találtak a fájlok között. A legfontosabb mégis az volt, hogy a kihívások között néhány fontos fájl nem lett titkosítva, így kiderült, hogy a jövőben milyen feladatokat kapunk, amik kapcsolódnak egy-egy új helyszínhez. A 10. szezon bejelentő videója szerint minden héten változik majd valami, Tilted Town után pedig a következő területek térhetnek vissza vagy éppen alakulhatnak át:

Moisty Mire az első, amire lassan tényleg csak az igazi veteránok emlékezhetnek. A mocsaras, börtönös területet Paradise Palms és a sivatag vette át, de más fájlok szerint úgy néz ki, hogy a sivatag sem kerül ki teljesen, hiszen az új POI-t Moisty Palms-nak hívják majd, így egy igazi fúzióval ismerkedhetünk meg valamelyik héten.

New POI coming soon: "Moisty Palms" from r/FortniteLeaks

Mellette még Anarchy Acres, Risky Reels és Greasy Grove is visszatérhet, végül pedig Flush Factory területe is teljesen kiolvadhat. Tomato Town is átalakuláson mehet majd keresztül, hisz a feladatok oda is szólnak majd.

Nagyon úgy tűnik, hogy a szezon története a Visitor és az ő Rift Beacon-jéről szól majd, ahogy területről, területre megváltoztatja a térkép jelenlegi kinézetét. A jövőben tehát a fent említett területeket várhatjátok szinte biztosan, de mivel egy szezonban ennél azért több frissítés érkezik, így könnyen lehetnek még olyan POI-k, amik változáson mennek keresztül, teljesen eltűnnek vagy éppen visszatérnek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!