14 milliárd forintos szerződéssel csábította át a Mixer Ninjat, aki már át is lépte a milliós feliratkozószámot

14 milliárd forintos szerződéssel csábította át a Mixer Ninjat, aki már át is lépte a milliós feliratkozószámot

Egészen hihetetlen mennyiségű feliratkozót szerzett már és kiderült, hogy pontosan mennyiért szerződött le.

Az elmúlt egy hétben minden Ninja körül forgott, a méltán híres Fortnite streamer ugyanis úgy döntött, hogy több évnyi Twitch-es munka után átpártol a Microsoft streaming szolgáltatásához, a Mixerhez. A szerződés pontos árát akkor még nem tudtuk és arról se volt fogalmunk, hogy hány ember használja majd ki az ingyenes feliratkozást. Nagyon úgy néz ki, hogy hatalmasat szakított ezzel az üzlettel Ninja, ugyanis már átlépte az egymillió feliratkozót, ami még számára is abszolút rekord, igaz az ingyenesség miatt egy kicsit félrevezető adat.

Emellett viszont egy másik fontos információ is napvilágot látott, a Verge újságírója szerint ugyanis körülbelül 50 millió dollár ütötte a markát Ninjanak a Mixeres szerződésnek köszönhetően, ami forintra átszámolva körülbelül 14,5 milliárd forint.

A Microsoft nem véletlenül csengetett ki ennyit, ugyanis reményeik szerint így felvehetik a versenyt a többi tech óriáscéggel. Az Amazonnak ugyanis ott a Twitch, míg a Google-nek a Youtube és a Stadia, így most már nekik is lépniük kellett. Nagyon úgy néz ki, hogy ezt a Mixerrel szeretnék megtenni. Az elmúlt napokban egyébként több streamer is jelezte, hogy bármikor átpártolna a Mixerhez, ha elég vaskos szerződést adnának neki. A legnagyobb szószóló Dr Disrespect volt, aki körülbelül annyit kérne az exkluzivitásért, mint Ninja.

A Twitch egyébként bármennyire is szeretné elhitetni velünk, hogy nem hiányzik számukra Ninja, az elmúlt napokban igen gyenge taktikával próbálták helyrebillenteni az egyensúlyt. Szinte kizárólag csak azok a Fortnite streamerek kerültek előtérbe a Twitch főoldalán, akik éppen Ninja-val játszottak, így gyakorlatilag náluk is lehetett nézni Ninja-t, bár ezzel csak azt érték el, hogy a legnagyobb konkurencia főstreamerét reklámozták.

Nem lepődnénk meg, ha a Mixer a jövőben más streamerek elé is rakna hasonló szerződéseket, de lehet, hogy ezután már egy kicsit visszafogottabb árakkal.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!