Rekord, rekordot követ az Astralis meccsein! - StarLadder Major negyedik nap

Rekord, rekordot követ az Astralis meccsein! - StarLadder Major negyedik nap

Ma van az utolsó esélye a még játékban lévő csapatoknak.

Egyre jobban szűkül a kör, öt csapattól már búcsúztunk, másik öt együttes szurkolói viszont örülhetnek hiszen csapatuk már bejutott a legjobb nyolc közé. Nézzük is meg, hogy milyen eredmények születtek tegnap, illetve, hogy melyik csapatoknak van még esélye ma bejutni a berlini Major Bajnokok szakaszába.

A napot az MIBR és a Na'Vi, valamint a G2 és az AVANGAR küzdelme indította. Arra talán senki sem csodálkozik rá, hogy a Na'Vi hazaküldte az edzőjükkel játszó brazilokat. Mindkát pályán fölényben volt az orosz többségű csapat, 16-11-es, Inferno pedig 16-4-es Na'Vi győzelemmel ért véget, így az MIBR 12-14. helyen végzett.

Csak úgy, mint a North és a FaZe is. A dánokat talán a legtöbben pont erre a pozícióra várták, a FaZe-ben viszont sokaknak volt reménye. A Renegades viszont meg tudta lepni a FaZe játékosait, Mirage-t hosszabbításban tudták megnyerni az ausztrálok 22-19-re, ami után a FaZe szépíteni tudott egy 16-3-as Nuke-kal. Az utolsó pálya, Vertigo is FaZe vezetéssel indult, de NEO-ék 10-5-ös félidejére egy 11-4-es második játékrésszel tudott válaszolni a Renegades, így ők 2-2-es mérleggel várják mai ellenfelüket, a FaZe számára pedig véget ért a Major.
A maradék két mérkőzésen a Vitalty és az Astralis lőtte be magát a legjobb nyolc közé, miután a franciák nagyon könnyen le tudták győzni az első hét után gyengélkedő mousesports csapatát, a dánok pedig egy újabb maratoni mérkőzést játszottak, ezúttal a CR4ZY csapatával szemben.

Tegnapelőtt az NRG ellen sikerült játszania az Astralisnak egy 59 körös, rekordot jelentő pályát, tegnap pedig még erre is sikerült rátenniük egy lapáttal. A pálya ezúttal Dust2 volt, ahol nem csak a rendes játékidő, de a hosszabbítás alatt is fej-fej mellett játszottak a csapatok. Végül 31-29-es dán győzelemmel ért véget a pálya, ami után egy sokkal könnyebb Vertigon (16-5) sikerült továbbjutnia a dánoknak.
Három Bo3-as mérkőzés vár még ránk, nézőkre a mai napon. A G2 a Renegades csapatával, a Liquid a mouz ellen, a Na'Vi pedig a CR4ZY ellen játszik majd. Mindhárom meccs 2-2-es csapatok mérkőzése, így ennek a hat csapatnak ez az utolsó esélye, hogy bejusson a legjobb nyolc közé és, hogy játszhasson még a jövőhéten is, immár nagyközönség és a Major kupa előtt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!