A pletykák szerint a Na'Vi a Major után tényleg lecseréli Zeus-t

A pletykák szerint a Na'Vi a Major után tényleg lecseréli Zeus-t

Többször hallhattuk már a hírt, hogy a Na'Vi irányítót cserél, de most végre megtörténhet.

A Na'Vi hatalmas meneteléssel, de végül odaért a legjobb nyolc közé a Starladder berlini Major tornáján. A Dream Eaters és az MiBR relatív könnyű falat volt az orosz-ukrán csapat számára, de a Mouzzal és a Cr4zy-vel már meggyűlt a bajuk. Előbbitől ki is kaptak, míg az utóbbit 2-1-re verték 0-1-ről felállva. Ettől függetlenül viszont DeKay és forrásai szerint a Na'Vi most már tényleg szeretné lecserélni Zeus-t, aki miatt Boombl4-t is leigazolták. Könnyen elfeledhettük már, hogy az orosz játékos eddig minden csapatában irányítóként játszott, Zeus pedig csak azért maradt végül, hogy tapasztalatával segítse Boombl4 fejlődését.Most viszont elért a csapat egy olyan ponthoz, ahol a betanítás véget ért és végre Zeus-t is lecserélhetik egy fiatalabb játékosra. Zeus egy igazi visszatérő így egyáltalán nem biztos, hogy a Na'Vi-s korszak után visszavonul, de érdemes megemlíteni, hogy már 31 éves és a családja is jobban örülne annak, ha visszavonulna. Lehet szeretni vagy éppen nem szeretni az ukrán irányítót, de az biztos, hogy rengeteget tett le az asztalra, a Gambittel elért Major győzelem pedig örökre beleégett minden CS:GO rajongó elméjébe.

A CIS szcéna jelenleg nagyon telített, így bőven tud válogatni játékosok közül a Na'Vi. Leginkább az AVANGAR fiatal riflere, Qikert lenne tökéletes választás, hisz elképesztő formában van mostanában.

Holnaptól ismét a Majoré a terep, a negyeddöntőkkel folytatódnak az összecsapások Berlinben. A Na'Vi a veretlen NRG ellen mutathatja meg mire képes, míg az előbb emlegetett AVANGAR és Qikert a Vitality ellen kell, hogy bizonyítson.

További negyeddöntők:

Liquid - Astralis

Ence - Renegades

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!