Újabb sztárcsapatok alakulóban? - A 100 Thieves és a compLexity is nagyot húzhat!

A 100T CEO-ja éppen a Major-ön cirkál játékosokra vadászva.

A 100 Thieves egy viszonylag fiatalnak mondható szervezet, amit egy ex-CoD profi, Matthew "Nadeshot" Haag indított el. Bizonyára ismeritek valamely játékból őket egy rövid időre már itt voltak CS:GO-ban, akkor az Immortals csapatát igazolták le, amely akkor Major döntőt játszott. Sajnos ez nem alakult túl szépen, kNg éppen azt hiszem halálosan fenyegette Thorin-t, emiatt rövid úton véget ért az együttműködésük.

A kialakult helyzet annak is köszönhető, hogy kivonultak CoD-ból, ugyanis elképesztően drága lett volna tovább képviselniük magukat a Global League-en, a híresztelések szerint 30 millió dollárt kellett volna kicsengetni hozzá.

Jelenleg a főnök úr szétnéz a Major-ön és játékosokat keres akik passzolhatnak majd grandiózus tervéhez. Ezt egy tweet-ből tudjuk amelyet alább láthattok.Amennyiben a CoD-os összegnek csak akár a fele is rendelkezésre állna, igazán szép felállást lehetne belőle összehozni kivásárlásokkal együtt is. A North és a FaZe játékosai biztosan teljesen ki vannak ábrándulva, és a G2 sem lehet elégedett, habár utóbbi abszolút fejlődő tendenciát mutat, de mégsem lett Legenda. Ezen kívül coldzera jut eszünkbe, illetve az ENCE-ből majd távozó Aleksib, aki elvileg a szervezetben fog maradni és a taktikai oldalt fogja erősíteni, de egy jó ajánlatnak ki tudja ellenállna-e, könnyen lehet, hogy vannak még benne játékosi ambíciók, igazán szépen teljesít eddig a Major-ön. Oskar a HellRaisers-ben sem hiszem, hogy méltó helyén lenne, tekintve, hogy a mouz egyik húzó játékosa volt, mikor a második helyet foglalták el a világranglistán.

Érdekesség még, hogy akár verseny is kialakulhat, ugyanis nem Nadeshot az egyetlen aki igazán szeretne labdába rúgni. Úgy érzem nagyobb érzelmek dúlnak a compLexity tulajában, aki elutazott a csapatával Berlinbe és távolról sem volt elégedett az ott látottakkal, majd azonnal tweet-elt egy szolidat, mi szerint megcsinálná a világ legjobb csapatát, kivásárol bárkit és a világ legmagasabb fizetéseit adja, a legjobb háttérrel fűszerezve.

Azt hiszem lesz mire odafigyelnünk, valószínű, hogy jönnek nagy változások, és akár egy-két feltörekvő játékossal is kiegészülhetnek ezek a majdan új felállások.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!