Már ma megérkezhet a Fortnite x IT 2 event

Már ma megérkezhet a Fortnite x IT 2 event

Ezúttal Stephen King vérfagyasztó bohócával találkozhatunk a Fortnite szigetén.

Stephen King korunk egyik legnagyobb írója, akit a popkultúra emelt igazán piedesztálra. A 71 éves amerikai író könyvei 400 millió példányban keltek el, de ami igazán halhatatlanná tette az az, hogy történetei más szórakoztatóipari területekre is bekerültek. Legyen ez film, játék vagy éppen zene. Szinte lehetetlen felsorolni az összes sikeres könyvét, hiszen nem csak igazán szorgalmas volt, de nagyon ritkán sikerült bakot lőnie karrierje során. A ragyogás mellett az IT, magyarra fordítva "AZ" is hihetetlen sikereket élt át, nemrég pedig az utóbbit ismét felkarolta a filmipar is. 1986-os megjelenése után 1990-ben forgattak belőle egy roppant jó filmet, de ez nem gátolta meg abban Hollywoodot, hogy 2017-ben ismét nekivágjanak. Ekkor Andrés Muschietti rendezte a gyerekekről és egy gyilkos bohócról szóló horrort, aminek 2019 szeptember 5-én megjelent a második része, ahol a gyerekek már felnőttek, de a bohóc még mindig őket akarja.

A műfaj tehát egyértelműen horror, méghozzá a véresebb fajta, így igen nagy meglepetés lehet számunkra, hogy a Fortnite pályáján megjelentek a piros lufik és szinte biztos, hogy közös eventet szerveznek a filmmel.Persze ez még nem elég bizonyíték, de a fájlok között is megjelent a híres bohóc, Pennywise nevetése. Sőt, ha a lufit szétütjük, akkor már a játékon belül is hallhatjuk a vérfagyasztó kacajt.

Persze még semmit sem erősített meg hivatalosan az Epic Games, de az egyik Fortnite-tal foglalkozó híroldal posztját az IT 2 hivatalos Twittere is retweetelte, így az érkezés ténye már szinte nem is kérdés, ellenben az időpont az amiről még semmilyen információ nem szivárgott ki. Mivel a film ma jelent meg, így könnyen lehet, hogy az esti órákban, vagy éppen holnap reggel kerül be az event.

Egyelőre még azt sem tudjuk, hogy pontosan mit rejt az event, de két eshetőségre számítunk igazán. Az egyik, hogy kapunk egy Pennywise skint és talán a pályán is megjelennek további utalások, míg a másik, hogy egy LTM keretein belül hirtelen az ő univerzumában találjuk magunkat, ahol vagy le kell győznünk a bohócot vagy éppen elbújni előle.

Kíváncsian várjuk milyen ötletekkel támad majd az Epic, addig is ha kihagytátok volna, nézzétek meg a 2017-es filmet, egy igazi remekműről beszélhetünk!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!