Irányítót és AWP-s játékost keres a FaZe, legalábbis ha hihetünk az első nyomoknak

Irányítót és AWP-s játékost keres a FaZe, legalábbis ha hihetünk az első nyomoknak

Sokadjára hallunk már a FaZe cserékről, ezúttal NEO és GuardiaN lehetnek ennek az elszenvedői.

Elkeserítően rosszul sikerült a Major a FaZe számára. Immár hónapok óta NEO irányítása alatt játszik a csapat és ha csodást nem is, azt azért sokan elvárták tőlük, hogy a legjobb nyolc közé jussanak. A csapat viszont csak a 12-14. helyig jutott el, tehát 2020 első Major tornáján biztosan ott lesznek, de már az első szakaszban játszaniuk kell majd.

A Major szereplés pedig már hetek óta téma a csapatnál, gyakorlatilag nyílt titok, hogy ettől függően alakul majd a játékosok jövője. Coldzera érkezéséről már akkor pletykáltak, amikor a brazil bejelentette, hogy elhagyja az MIBR kötelékét és új vizekre evez, azóta pedig hallani ehetett már arról is, hogy az ENCE csapatánál kispadra kerülő Aleksib is a FaZe kiszemeltje lehet.

A következő sorokat érdemes fenntartásokkal kezelni, ugyanakkor NEO érkezését is egy pontosan ugyanilyen kép buktatta le hónapokkal ezelőtt. A legújabb árulkodó kép szerint a FaZe NEO és GuardiaN nélkül gyakorol. Ez persze pusztán azt is jelentheti, hogy éppen ezen a gyakorlómeccsen pont ők nem vettek részt, bármilyen ok miatt is, de jelentheti azt is, hogy ők ketten fognak távozni a csapatból és a FaZe máris nélkülik fejleszti a játékát.
NEO Major utáni távozása már korábban is előkerült, így ez csak még jobban igazolni látszik a pletykákat. Ugyanakkor ha valóban a lengyel és szlovák távozik majd a csapattól, akkor egy IGL és egy AWP-s kerestetik majd a FaZe-hez. Ebben az esetben pedig pont kapóra jöhet a már említett Aleksib, aki eddig az ENCE csapatát irányította, coldzera pedig hosszú évek óta forgatta már magabiztosan az AWP-t, ha az éppen nem FalleN kezében volt.
Ti kiket cserélnétek le a mostani FaZe-ből és kiket hoznátok a helyükre?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!