Beigazolódtak a pletykák, kNgV- is MIBR mezben érkezik majd Budapestre!

Beigazolódtak a pletykák, kNgV- is MIBR mezben érkezik majd Budapestre!

Hivatalosan is bejelentették az MIBR új játékosát.

Jó pár hét eltelt már Marcelo David bejelentése óta és ma már nem is igazán említjük ugyanabban a mondatban coldzerát és az MIBR-t. A brazilok sztárjátékosa a nyár elején jelentette be, hogy a továbbiakban nem kívánja a csapatot erősíteni, feltehetőleg a sorozatos vereségek miatt.

Az MIBR így kénytelen volt az edzőjükkel, zews-szal kiegészülve játszani a berlini StarLadder Majorön, ami ugyan sikerülhetett volna sokkal jobban is, úgy gondolom, hogy a lehető legjobbat hozták ki belőle. 12-14. helyen zártak a brazilok, tehát 2020 első Major tornáján már biztosan ott lesznek majd, addig viszont még hátra van jó pár hónap, rengeteg verseny, köztük a V4 Future Sports Festival is.

A V4 FSF-re meghívást kapott a csapat és most már azt is tudjuk, hogy Budapesten nem az edzőjükkel, hanem újdonsült társukkal játszanak majd. A korábbi brazil források szivárogtatásai ugyanis igaznak bizonyultak, Vito "kNgV-" Giuseppe az MIBR új játékosa. 

KNgV- az INTZ csapatától érkezik az MIBR-hoz, az az ötös ugyan kijutott a Majorre, ott már nem tudtak érvényesülni és utolsó helyen zártak. Az MIBR mindenképpen hatalmas előrelépés kNgV- életében, különösen azok után, hogy két évvel ezelőtt még Major döntőt játszott az Immortals játékosaival, azóta viszont csak a brazil másodosztályban láthattuk őt.

"Ma a világ egyik legnépszerűbb csapatának váltam a tagjává, olyan játékosokkal dolgozok együtt mostantól, akik gyakorlatilag már mindent megnyertek. (...) Tudom, hogy sokat hibáztam a múltban, de hiszem, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt, és ez most az enyém. Ezzel a csapattal azt fogom majd véghezvinni, amibe két évvel ezelőtt kezdtem bele." - olvasható kNgV- Twitlonger bejegyzésében.

A V4 Future Sports Festival előtt az MIBR még elutazik Moszkvába, ahol a BLAST Pro Series oroszországi állomása tökéletes gyakorlást nyújt majd számukra, hogy aztán a lehető legjobb formájukban érkezzenek majd meg a magyar közönség elé, szeptemberben.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!