Limitált akció: Egy menü áráért hat játékot húzhattok be!

Akciófigyelő - Óriási kedvezménnyel csaphatunk le az RPG játékokra a Humble Bundle jóvoltából.

Az Epic Games Store-on egy héten keresztül ingyenesen behúzható az ABZU és a The End is Nigh, de nem csak erre a limitált akcióra érdemes figyelni. A Humble Bundle egy nagyszerű csomaggal készült szeptemberre, amiben hat (!) játékra tehetjük rá a kezünket, mindössze egy gyorséttermi menü áráért. A játékok mindegyike aktiválható Steamen is, így tényleg nincs olyan érv, ami a középső csomag ellen szólna!

Humble Bundle - RPG Bundle 

Az 1 dolláros csomagban a HIVESWAMP: Act I-et, a Deep Sky Derelictset és az Immortal Planetet találjuk. Valószínű egyik játék sem keltette fel az érdeklődéseteket, de elég ránézni a középső tierre és garantáltan felpattantok a széketekből. A Tyranny, a Pillars of Eternity és a Cat Quest került ebbe a csomagba, amiért jelenleg 3,91 €-t, azaz 1300 forintot kér a teljesen megbízható videojáték webáruház. A Tyranny és a Pillars of Eternity az RPG műfajon belül kifejezetten nagy népszerűségre tett szert, mivel képesek voltak arra, hogy új dolgokat teremtsenek. A Tyrannyben a döntéseink meghatározzák a világot, amiben kalandozunk, a Pillars of Eternityben valóban egyedi karaktereket hozhatunk létre. Ezek azok a különlegességek, amik miatt mindkét játékot érdemes kipróbálni, de a Cat Questről sem szabad megfeledkezni. Ki ne szeretne egy hős cicával nyílt világban felfedezni és harcolni?!

Természetesen a középső csomag megvásárlásával az 1 dolláros játékokat is megkapjuk, ezért összesen hat játékkal gyarapíthatjuk a Steam könyvtárunk, mindössze 1300 forintért. Aki még többet szeretne, arra a 15 dolláros ajánlat vár: ebben benne van a fenti hat játék és a Borderlands Game of the Year Enhanced kiadás. Irány a Humble Bundle és húzzátok be a csomagok egyikét!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!