15 percenként értékes nyeremények találnak gazdára Yusu vasárnapi élő adásában

15 percenként értékes nyeremények találnak gazdára Yusu vasárnapi élő adásában

Idén is hamarabb jön a karácsony, gamer perifériák, Asus ajándékcsomag, PS4 játékok és még sok minden más lapul Yusu puttonyában.

Az elmúlt néhány évben a streaming felületek száma alaposan megnőtt, egyértelműen a Twitch a legnagyobb a mai napig, ám próbálja felvenni a versenyt már egy ideje a Mixer is, illetve a Facebook Gaming is jó lehetőséget kínál a streamereknek, a Youtube Live-ról pedig ne is beszéljünk. Yusu rendszerint mindig Youtube-on közvetít leggyakrabban Fortnite-ot, most vasárnap azonban egy különleges stream keretein belül megnézi, hogy mit is tud a Facebook felülete, ehhez pedig egy igen bőséges nyereményjátékkal készül.

2019. szeptember 08-án 14:00-tól a Yusu oldalon egy nagyjából két órás élőadással vár minden kedves nézőt, melynek különlegessége az lesz, hogy 15 percenként értékes nyeremények találnak gazdára. A nyeremények listáján szerepelnek értékes gamer perifériák, különleges Asus ajándékcsomag, PS4 játékok, Yusu merch termékek, cseresznyének a tortahabon pedig gazdára talál Yusu eddig használt egérpadja, természetesen dedikálva. A nyereményjátékról egy videót is készített Yusu, itt minden fontos információt megtalálhattok.

A program természetesen nincs megkötve, Yusu számos játékkal vár titeket, köztük Fortnite-tal is és igazából minél több néző lesz, annál tovább tart majd.

Az élőadás ITT tudjátok majd követni.

Ilyen bőséges ajándékokkal ellátott stream ritkán indul, szóval mindenképp érdemes részt venni rajta!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!