Moonfire esőben született győzelmek - Quest Malygos Druid bemutató

Legend élére tör a Zephyrs-szel és Malygos-szal kiegészített off-meta Quest Druid variáns.

A Quest Druid jelenleg a Class abszolút legnépszerűbb archetípusa, aminek az elmúlt hetekben több verzióját is bemutattuk nektek, ezúttal pedig egy Zephrys és Malygos párossal ellátott pakli kerül terítékre. Mint minden Quest Druid, úgy ez a verzió is spórol a manával, amíg el nem éri a küldetés feltételének teljesüléséhoz szükséges körök számát.

Innentől pedig felpörögnek az események, elég csak a Oasis Surgerre gondolni, ami öt manáért rögtön két 5/5-ös Rush lénnyel ajándékoz meg bennünket, vagy épp a Hidden Oasisra, ami a korábban elveszett HP-t tölti vissza úgy, hogy közben egy 6/6-os miniont is idéz a pástra. 

Megagliscor's #8 Legend Quest Druid

Kód: AAECAZICCLQD7QWu0gLk+wL1/AL4oQP0ogP8owMLQFZf/gHTA8QGv/ICqaIDyKID76ID2akDAA==

Ami talán elsőre szemet szúrhat, hogy bár mind Elise the Enlightened, mind Zephrys the Great képességének alapfeltétele, hogy a paklink ne tartalmazzon másolatot egy-egy lapból, ennek ellenére több is duplán szerepel Megagliscor deckjében. A furcsa jelenség magyarázata csupán annyi, hogy mindkettőt a mérkőzés legvégén kell felhasználni, következésképp addigra jó eséllyel elfogynak a duplikált lapok a paklinkból.

A győzelmi feltételek

A végjátékban nálunk kell lennie a két Moonfire spellnek, Elise the Enlightenednek és a Dreampetal Florist segítségével két manára csökkentett Malygosnak. Elise the Enlightened duplikálja a kezünket, majd kimehet a két Malygos, és lőhetünk négy Moonfire-t ellenfelünk arcába, -sőt talán még egy Swipe is beleférhet.

A játékmenet Firebat korábban bemutatott Quest Druid paklijához képest szinte változatlan, de persze Zephrys jelenléte jó eséllyel csak javít győzelmi esélyeinket.

Ha tetszik a deck és futja rá a dustból, akkor nyugodtan adjatok neki egy esélyt!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!