Így szerezhetünk végtelen shieldet magunknak a zombik segítségével

Így szerezhetünk végtelen shieldet magunknak a zombik segítségével

Az új tárgy és a zombik nem igazán férnek meg egymás mellett.

Az évek során leginkább csak idegesítőek voltak a zombik akárhányszor kerültek be a pályára. Persze rengeteg tárgyat és shieldet lehetett a segítségükkel kifarmolni, de a meccsek vége fele már mozdulni sem lehetett tőlük, így szinte mindenkinek ez a negatív élmény maradt meg. Nemrég Retail Row-ban ismét visszatértek, ezúttal viszont akár veszély nélkül is farmolhatjuk a shieldet, ha sikerül kihasználni egy hibát.

I found a way to get Unlimited Shield while you play (Exploit?) from r/FortNiteBR

Ahogy láthatjátok a zombik néha egyszerűen ignorálják az új Zapper Trapet, a folyamatos sebzés és zombiöldöklés miatt viszont akkor is kapja a játékos a shieldet, amikor Retail Row közelében sincs már. Mindez azért működhet, mert a zombik csak akkor szeretnének szétverni mindent, ha éppen a játékos is ott van. Ha viszont elfutunk és csak a csapdánkat hagyjuk hátra, akkor őket sem zavarja az új Zapper. Persze ennek nem pont így kéne működnie, így az egyik Epices fejlesztő, EmptyTux elárulta, hogy már vizsgálják a hibát.

"Tudunk róla, hogy a zombik akkor is belehalnak a csapdába, ha már senki sincs Retail Row-ban, de leginkább azt vizsgáljuk, hogy miért nem támadják meg minden alkalommal a Zapper Trappet."

Úgy néz ki tehát, hogy a hibát nem lehet konzisztensen kihasználni, de arra számíthatunk, hogy a következő, 10.30-as frissítéssel megoldják a problémát.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!