Figyelem: Csaló játékos garázdálkodik a Wild formátumban!

Hiába jelezték már többen is a Blizzardnak, egyelőre nincsen büntetés.

Elég nehéz csalni a Hearthstone-ban, CNBattleWolfnak azonban sikerült. A bizonyítékok és elmondások alapján már nem először cheatel a Wild játékos, de egyelőre a Blizzard még nem szabott ki semmilyen büntetést. A Sniplock jelenleg az egyik legjobb pakli a kevésbé népszerű formátumban, de CNBattleWolfnak nem elég, hogy egy erős deckkel játszik, még rátesz egy lapáttal nem túl szabályos eszközök segítségével!

Wild Sniplock

Deck kód: AAEBAf0GCO0F+g71D4ivAr/xAqCAA4+CA5+3AwucAskHlA+tEOfLAvLQAp/1AqX1Avb9Atf+Ap2pAwA=

Több változatban is létezik a Sniplock, de a kombóhoz szükséges lapok mindegyikben ugyanazok. A két Summoning Portallal, egy Mechwarperrel és SN1P-SN4Ppel őrületes kombót lehet előadni, de Glinda Crowskin, Zilliax és a Mechwarperek kombinációját is elő lehet húzni a kalapból. Elég fürge ujjakra van szükség, hogy minél több lényt kijátszhassunk a 75 másodperces körünkben, de a csaló játékos kicsit túltolta a kártyák pörgetését.

Nézd meg HiddenPants Caught player CNBattleWolf cheating with timer at rank 1 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A bizonyíték erejű videóban jól látszódik, hogy 69 (!) SN1P-SN4Pet és három másik lapot játszott ki egy kör alatt CNBattleWolf, miközben az animáció sebessége miatt nagyjából 23 SN1P-SN4Pre képes egy átlagos játékos. A cheatert más is elkapta akció közben, igaz itt nem a SN1P-SN4Ppel babrált, hanem a Zilliax mágnesezés szaladt meg.

Rank 1-en és Legenden belül is befagyasztja az animációt a játékos, ami tilos a Blizzard kártyajátékában és legtöbb esetben végleges tiltással honorálják az ilyen magatartást. Összeesküvés-elméletnek tűnhet, de ha Standardban történne meg hasonló eset, perceken belül röpülne a ban, de Wildban ezek szerint mindent szabad. Reméljük a jelentéseket hamarosan átnézik a kompetens személyek és CNBattleWolf repül a játékból, legalábbis ezzel a felhasználói fiókjával.

(Az egyértelmű bizonyítékok miatt szerepelnek a battletagek kitakarás nélkül, mielőtt boszorkányüldözés vádja érne minket.)

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!