Bemutatkoznak a V4FSF külföldi kommentátorai

Bemutatkoznak a V4FSF külföldi kommentátorai

E négy kommentátor hangja tölti majd meg arénát a verseny alatt.

Kicsivel több mint egy hét múlva kezdetét veszi a V4 Future Sports Festival, ahol a rengeteg látnivaló mellett közép-Európa egyik legpatinásabb CS:GO tornáját is megrendezik. Egy ekkora versenyhez pedig minőségi külföldi kommentátorok is dukálnak, így most lehúzzuk a leplet arról a négy névről, akiknek hangja betölti a G csarnokot 19 és 21-e között.

Jason Kaplan

Az USA-ban született Kaplan kommentátori karrierjét a League of Legends-szel kezdte 2012-ben, de később a CS:GO-ra és az Overwatch-ra is áttért. Egy igazi multi-talentumról van szó, aki nem fél változtatni és rengeteg energiát fordít a munkájára. Legutóbb CS:GO versenyen az EPL 9. szezonjában hallhattátok, de most a V4FSF-en és az ESL One New Yorkon is kommentátorként tevékenykedik majd.

Tom 'Tombizz' Bissmire

Párja nem más lesz, mint Tombizz, akit már igazi visszatérőként köszönhetünk Budapesten. A 2018-as V4FSF-en, ugyanis Hugo Byronnal együtt mutatkozott be a hazai közönségnek. A brit kommentátor karrierjét a StarLaddernél kezdte 2016 közepe felé, majd tavaly év végén szabadúszóként folytatta pályafutását. Ezúttal leginkább az Offstage meccsein hallhatják őket a rajongók. 

Anders 'Anders' Blume

Anders nevét minden CS:GO rajongó hallhatta már az évek során, hisz a dán kommentátor hatalmas karriert futott be. A kezdetekben a NIPTV-nél dolgozott, majd 2014-ben kollégájával és jó barátjával, Semmlerrel megalapították a Room On Fire nevű céget, ahova olyan tehetséges kommentátorokat gyűjtöttek össze, mint Moses, YnK vagy éppen natu. Természetesen a magyar rajongóknak a tavalyi, budapesti versenyről is ismerős lehet, hisz akkor is Moses-szel karöltve kommentálták a torna legizgalmasabb meccset. A dán úriember azóta is a világ egyik legtehetségesebb és legtermékenyebb kommentátora maradt, profizmusa pedig párját ritkítja az e-sportban.

Jason 'Moses' O'Toole

Anders párja ezúttal is Moses lesz, aki 2002-től egészen 2014-ig játszott profiként, majd ezután az ESEA-hoz, később pedig a Room On Fire-höz csatlakozott kommentátorként és elemzőként. Nem csak a játékhoz, de a beszédhez is komoly tehetsége volt, így hamar a világ egyik legjobb kommentárává nőtte ki magát. A legutóbbi három Majorön hallhattuk a hangját, az évek során pedig rengeteg nagy versenyen dolgozott kommentátorként, például a 2018-as V4FSF-en is.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!