Hirdetés

A 15.2-es patch áttekintője - Tombs of Terror Solo Adventure, hátlapok és fejlesztések

Scheff | 19/09/11 11:10
Cikk mentése

A szeptember 10-én érkezett 15.2-es frissítés részletes ismertetője.

Hirdetés

Szeptember 10-én megérkezett a 15.2-es frissítés, amivel többek között előtölthetővé vált a szeptember 17-én induló Tombs of Terror kaland, de új hátlapokat is kaptunk, ahogy a fejlesztések és bug javítások sem maradhattak el. Lássuk mit tartalmaz a patch!

Tombs of Terror Chapter 1 & 2

Az új Solo Adventure négy választható hőse, azaz Elise, Brann, Finley és Reno két osztály lapkészletét használják majd, azaz Dual-Class hősök lesznek, és természetesen új hősképességeket és kincseket is kapunk az új kalandban.

  • Reno Jackson – Mage, Rogue
  • Elise Starseeker – Druid, Priest
  • Brann Bronzebeard – Hunter, Warrior
  • Sir Finley Mrrgglton – Paladin, Shaman

Az ellenfelek ezúttal Plague Lordok lesznek, amiket maga a League of E.V.I.L. engedett szabadon, és az ígéretek szerint mindegyik rengeteg HP-val fog rendelkezni, így bár elsőre aligha fogod tudni lenyomni őket, de a második próbálkozásnál ott folytathatod, ahol abbahagytad.  

Végül, de nem utolsó sorban különféle küldetések teljesítésével új, erősebb lapokhoz és kincsekhez juthatunk.

Elő is rendelheted a Tombs of Terror kalandot

A Deluxe Adventure Bundle 19,99 dollárért tartalmazza a teljes kalandot, továbbá egy egyedi hátlapot, 16 darab SoU pakkot és egy Saviors of Uldum Legendary kártyát is kapunk mellé. Az Adventure indulása után után 14,99 dollárért juthatunk hozzá a kalandhoz, de már sem a SoU Legendaryt, sem a hátlapot nem kapjuk meg, -de persze kevesebbet is kell fizetni érte. A kaland indulása után a fejezetekhez külön-külön 6,99 dollárért vagy 700 aranyért lehet hozzájutni.

A kaland szeptember 17-én indul az első és második fejezettel, míg a harmadik fejezetet szeptember 24-étől, a negyediket és a finálét pedig október 1-jétől próbálhatjuk ki.

Új hátlapok

Titanic Tasks

Tomb Invader

Darkmoon

Az első hátlap a Tombs of Terror teljesítéséért jár normál nehézségi fokozaton, míg a Tomb Invader a Heroic kaland teljesítőit illeti meg. A Darkmoont az októberi rangsorolt játékmódban aratott 5 győzelem után tudhatjuk kollekciónkban.

Elstartolt a Smart Deck Builder

Ez az újítás még mindig fejlesztés alatt áll, de segítségével most már teljes Wild paklikat készíthetünk, vagy épp kiegészíthetjük a már meglévőt. Ezzel kapcsolatban bővebb információkkal is jelentkezünk a napokban.

Fejlesztések és hibajavítások

  • A Discover mechanikát kissé megváltoztatták, így ezentúl a véletlenszerűen felkínált három lap esetében megszűnik a Class bónusz.
  • Megszüntettek egy hibát, ami az egérkurzort szemmé változtatta, miután a játékos kilépett a Tombs of Terror kocsmájából.
  • A Dire Frenzy ezentúl arany kártyákat generál, ha a célpontja is arany volt.
  • A Questből szerzett vagy épp a Sir Finley által felfedezett fejlesztett hősképességek vizuálisan is elrejtésre kerülnek, ha a páston van a Mindbreaker.
  • Elise the Enlighted ezentúl balról jobbra duplikálja a kezedben lévő lapokat a jelenlegi véletlenszerű módszerrel ellentétben.
  • Néhány vizuális hiba javítása került, amik olyankor jelentkeztek, ha a normál hősképesség a Questből szerzett vagy épp a Sir Finley által felfedezett fejlesztett hősképesség előtt aktiválva lett.
OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?