A 15.2-es patch áttekintője - Tombs of Terror Solo Adventure, hátlapok és fejlesztések

A 15.2-es patch áttekintője - Tombs of Terror Solo Adventure, hátlapok és fejlesztések

A szeptember 10-én érkezett 15.2-es frissítés részletes ismertetője.

Szeptember 10-én megérkezett a 15.2-es frissítés, amivel többek között előtölthetővé vált a szeptember 17-én induló Tombs of Terror kaland, de új hátlapokat is kaptunk, ahogy a fejlesztések és bug javítások sem maradhattak el. Lássuk mit tartalmaz a patch!

Tombs of Terror Chapter 1 & 2

Az új Solo Adventure négy választható hőse, azaz Elise, Brann, Finley és Reno két osztály lapkészletét használják majd, azaz Dual-Class hősök lesznek, és természetesen új hősképességeket és kincseket is kapunk az új kalandban.

  • Reno Jackson – Mage, Rogue
  • Elise Starseeker – Druid, Priest
  • Brann Bronzebeard – Hunter, Warrior
  • Sir Finley Mrrgglton – Paladin, Shaman

Az ellenfelek ezúttal Plague Lordok lesznek, amiket maga a League of E.V.I.L. engedett szabadon, és az ígéretek szerint mindegyik rengeteg HP-val fog rendelkezni, így bár elsőre aligha fogod tudni lenyomni őket, de a második próbálkozásnál ott folytathatod, ahol abbahagytad.  

Végül, de nem utolsó sorban különféle küldetések teljesítésével új, erősebb lapokhoz és kincsekhez juthatunk.

Elő is rendelheted a Tombs of Terror kalandot

A Deluxe Adventure Bundle 19,99 dollárért tartalmazza a teljes kalandot, továbbá egy egyedi hátlapot, 16 darab SoU pakkot és egy Saviors of Uldum Legendary kártyát is kapunk mellé. Az Adventure indulása után után 14,99 dollárért juthatunk hozzá a kalandhoz, de már sem a SoU Legendaryt, sem a hátlapot nem kapjuk meg, -de persze kevesebbet is kell fizetni érte. A kaland indulása után a fejezetekhez külön-külön 6,99 dollárért vagy 700 aranyért lehet hozzájutni.

A kaland szeptember 17-én indul az első és második fejezettel, míg a harmadik fejezetet szeptember 24-étől, a negyediket és a finálét pedig október 1-jétől próbálhatjuk ki.

Új hátlapok

Titanic Tasks

Tomb Invader

Darkmoon

Az első hátlap a Tombs of Terror teljesítéséért jár normál nehézségi fokozaton, míg a Tomb Invader a Heroic kaland teljesítőit illeti meg. A Darkmoont az októberi rangsorolt játékmódban aratott 5 győzelem után tudhatjuk kollekciónkban.

Elstartolt a Smart Deck Builder

Ez az újítás még mindig fejlesztés alatt áll, de segítségével most már teljes Wild paklikat készíthetünk, vagy épp kiegészíthetjük a már meglévőt. Ezzel kapcsolatban bővebb információkkal is jelentkezünk a napokban.

Fejlesztések és hibajavítások

  • A Discover mechanikát kissé megváltoztatták, így ezentúl a véletlenszerűen felkínált három lap esetében megszűnik a Class bónusz.
  • Megszüntettek egy hibát, ami az egérkurzort szemmé változtatta, miután a játékos kilépett a Tombs of Terror kocsmájából.
  • A Dire Frenzy ezentúl arany kártyákat generál, ha a célpontja is arany volt.
  • A Questből szerzett vagy épp a Sir Finley által felfedezett fejlesztett hősképességek vizuálisan is elrejtésre kerülnek, ha a páston van a Mindbreaker.
  • Elise the Enlighted ezentúl balról jobbra duplikálja a kezedben lévő lapokat a jelenlegi véletlenszerű módszerrel ellentétben.
  • Néhány vizuális hiba javítása került, amik olyankor jelentkeztek, ha a normál hősképesség a Questből szerzett vagy épp a Sir Finley által felfedezett fejlesztett hősképesség előtt aktiválva lett.
OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!