Hirdetés

Játszhatatlan volt a TFT, azonnali hotfix érkezett az éjjel

Huzsi | 19/09/12 10:09
Cikk mentése

Nem sok hiba ütötte fel a fejét, de azok annál jelentősebbek voltak.

Hirdetés

A 9.18-as frissítés érkezésével a TFT játékmód is megkapta saját, kicsiny változtatásait. Megérkezett Neeko segítsége, változtattak a hősök erején, sőt, még a tapasztalati pont rendszer is változott.

Mindezek ellenére magyar idő szerint csütörtök hajnalban hotfix érkezett a TFT játékmódra, ugyanis elég érdekes hibák is felütötték a fejüket.

Az egyik a drop ratet is érinti, ugyanis a játék túl sok Spatulát dobott, és így teljesen felborult annak egyensúlya. A Spatulát ezért egy az egyben kivették az Uncommon boxesból, míg a Rare verzióban csökkentették a dobási esélyét.

Mindemellett volt egy súlyosabb hiba, ahol egy egység megvásárlásáért a játék sokkal többet számolt fel, mint kellett volna, ráadásul ezzel negatív egyenlegbe is lemehettek a játékosok, bár a kijelző ekkor is csak nullát írt. Ezt is azonnal javítani kellett, hisz az arany a játékmód fő eleme, nem engedhetik meg azt, hogy ne működjön.

Riot Mort még annyit tett hozzá, hogy folyamatosan figyelik a Void/Assassin kombinációkat. Úgy vélik, hogy még mindig van elég kompozíció ellenük, és elég keményítés lesz számukra a TFT 57. hősének érkezése, illetve a Void változtatások, de ha nem így lenne, azonnal lépni fognak ez ügyben is.

A hibákat szerencsére sikerült elhárítaniuk, így reméljük, hogy a továbbiakban mindenki gond nélkül élvezheti a 9.18-as frissítés újításait TFT módban.

Ti találkoztatok a hibák bármelyikével?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Shaddark 4 hónapja
    Meg olyan hogy eltűnt a bolt sáv, egy hőssel toltuk végig (Nem lehetett eladni sem, itemmel lehetett csak kettőt lerakni) És olyan hogy 0 damage ment ki minden hősből, ezt feladtuk a 26. körnél (Kíváncsi voltam be van-e állítva valami kör korlát - nincs)
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?