Játszhatatlan volt a TFT, azonnali hotfix érkezett az éjjel

Játszhatatlan volt a TFT, azonnali hotfix érkezett az éjjel

Nem sok hiba ütötte fel a fejét, de azok annál jelentősebbek voltak.

A 9.18-as frissítés érkezésével a TFT játékmód is megkapta saját, kicsiny változtatásait. Megérkezett Neeko segítsége, változtattak a hősök erején, sőt, még a tapasztalati pont rendszer is változott.

Mindezek ellenére magyar idő szerint csütörtök hajnalban hotfix érkezett a TFT játékmódra, ugyanis elég érdekes hibák is felütötték a fejüket.

Az egyik a drop ratet is érinti, ugyanis a játék túl sok Spatulát dobott, és így teljesen felborult annak egyensúlya. A Spatulát ezért egy az egyben kivették az Uncommon boxesból, míg a Rare verzióban csökkentették a dobási esélyét.

Mindemellett volt egy súlyosabb hiba, ahol egy egység megvásárlásáért a játék sokkal többet számolt fel, mint kellett volna, ráadásul ezzel negatív egyenlegbe is lemehettek a játékosok, bár a kijelző ekkor is csak nullát írt. Ezt is azonnal javítani kellett, hisz az arany a játékmód fő eleme, nem engedhetik meg azt, hogy ne működjön.

Riot Mort még annyit tett hozzá, hogy folyamatosan figyelik a Void/Assassin kombinációkat. Úgy vélik, hogy még mindig van elég kompozíció ellenük, és elég keményítés lesz számukra a TFT 57. hősének érkezése, illetve a Void változtatások, de ha nem így lenne, azonnal lépni fognak ez ügyben is.

A hibákat szerencsére sikerült elhárítaniuk, így reméljük, hogy a továbbiakban mindenki gond nélkül élvezheti a 9.18-as frissítés újításait TFT módban.

Ti találkoztatok a hibák bármelyikével?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!