Több-kevesebb sikerrel szerepeltek magyar csapataink az ESEA és a SEC versenyein

Több-kevesebb sikerrel szerepeltek magyar csapataink az ESEA és a SEC versenyein

A GAMERZONE és a Salamander is pályára lépett tegnap este.

Tegnap este két versenyen is szerepeltek magyar csapatok, egyikük a Délkelet-európai Bajnokság az az a SEC 10. szezonjának magyar nyílt selejtezője, mely már kedd este elrajtolt, viszont a második elődöntőt közös megegyezés alapján a Salamander Gaming és a positive vibes tegnap este fél 7-kor játszotta le.

tömli-BARCODE-Darcsi-boco-gejmzilla ötössel felálló positive vibes kitartóan küzdött a Salamander ellen, de ennek ellenére is 2-0-ás vereséget szenvedtek, hiszen Mirage-on egy szoros 8-7-es Salamander által megnyert félidőt követően 16-12-re, míg Train-en egy 9-6-os félidő után 16-7-re győztek Aaron-ék, így a KAMIONTOPMODELL –akik a V4 Future Sports Festival nemzeti döntőjébe is bekerültek, bár nem indultak el rajta– mellett a Salamander képviseli hazánkat a SEC regionális döntőjében. Azonban nem ők ketten lehetnek csak ott, hiszen a második nyílt selejtező végső győztese tölti ki majd a harmadik spot helyét, melyre IDE kattintva akár ti is nevezhettek csapatotokkal.

Az ESEA Advanced Season 32 versenyén szintén tegnap este játszotta első mérkőzését a Salamander csapata, mely BO1 összecsapás korántsem sikerült oly fényesen, mint a SEC menetelésük. Az ellenfél a dán AGF együttese volt Nuke-on. A mérkőzésen nagyszerűen kezdett a Salamander, hiszen 10-5-ös előnnyel zárták az első játékrészt, azonban ezt sikerült reprodukálnia a dánoknak, így jöhetett a hosszabbítás, ahol a magyar csapat sajnálatos módon alulmaradt, és 19-17-es vereséggel kezdték meg útjukat a ligában, de aggodalomra semmi ok, nem ez az egyetlen mérkőzés eme ligában.

Ugyanebben a ligában szerepelt a GAMERZONE csapata is, akik a Planetkey Dynamics csapata ellen léptek pályára Overpass-on. Egy 8-7-es félidőt követően a német többségű csapat 10-7-re is elhúzott, de sikerült hamar kiegyenlíteni 10-10-re is, sőt ezután már három körrel a magyarok vezettek, azonban a Planetkey egy utolsó támadási hullámot indított, és visszajöttek 13-13-ra, de az utolsó három körben már összeszedte magát és a védelmét a GAMERZONE, és 16-13-ra győztek hussaR-ék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!