Bemutatkoznak a V4FSF angol nyelvű elemzői

Bemutatkoznak a V4FSF angol nyelvű elemzői

Tegnap megismerkedhettetek a kommentátorokkal, most íme a három elemző és az elemzői asztal műsorvezetője is.

Egy ekkora versenyhez, mint a V4 Future Sports Festival, nem csak remek kommentátorok, de kiváló elemzők is dukálnak. Persze semmi sem teljes anélkül, ha valami vagy éppen valaki nem irányítja a beszélgetést, így egy minőségi hostra is szükség van. Mindez persze valóra is válik szeptember 21-22 között, de most ismerkedjünk is meg azokkal, akik leginkább a meccsek között beszélgetnek a látottakról.

Joona 'natu' Leppänen

A Room On Fire egyetlen finn csapattagja, natu szembe megy az országát ért előítéletekkel. Ugyanis a többi finnhez képest szeret bővebben és nyitottan áttárgyalni a meccsen látottakat, nem véletlenül lett a profi játékos karrierje után edző, majd elemző. Natu viszont nem csak az elemzői asztalnál tűnik fel, ugyanis az ENCE-nél is ellát jó pár feladatot. A finn közösség egyik legnagyobb CS legendájaként tekintenek rá, az angol nyelvű közvetítésen valószínűleg tőle hallhatjátok majd a legokosabb gondolatokat.

Jacob "Pimp" Winneche

Újabb ex-profit köszönthetünk Pimp személyében. A szókimondó és humoros elemző játékosként is egy igen érdekes alakja volt a közösségnek, a Liquid-es korszakában még remek skilljét is megmutathatta. Az utóbbi Majorök mindegyikén szerepelt az elemzői asztalnál és biztosak lehetünk benne, hogy ezúttal is hasznos információkkal láthat el minket a meccsek után.

Lengyel 'Draulon' Balázs

Végül, de nem utolsó sorban Draulon zárja az elemzők sorát. A magyar szakember nem csak az elemzői asztalnál állja meg a helyét, hiszen remek CS:GO cikkekkel is ellátta a nagyérdeműt a Unikrn-nál. Jelenleg leginkább a német BIG Clan közösségi médiáját és kommunikációját vezeti. Tavaly természetesen már láthattátok őt a V4FSF-en, így most ismét megtisztel majd minket a jelenlétével a Hungexpoban.

Az elemzői asztal műsorvezetője: Matthew "Sadokist" Trivett

A kanadai kommentátor 2014 óta kommentálja a CS:GO legnagyobb tornáit. Sokáig szinte csak és kizárólag kollégája, HenryG oldalán hallhattuk, de a nemrég befejeződő berlini Majorön az elemzői asztal műsorvezetőjeként funkcionált. A 2019-es V4FSF-en is ezt a szerepet tölti be a villámgyors nyelvű kanadai kommentátor. Ő is visszatérő kommentátor, hisz 2018-ban HenryG oldalán a V4FSF legnagyobb meccsein hallhattuk hangját.

Velük és a további négy angol nyelvű kommentátorral ti is találkozhattok szeptember 21-22 között Budapesten, a Hungexpoban!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!