Visszatért Señor Vac - Itt az új fnatic!

Visszatért Señor Vac - Itt az új fnatic!

Újra teljes a legendás svéd csapat felállása.

Azóta megy a találgatás a fnatic két új játékosának kilétéről, mióta a csapat bejelentette, hogy JW, KRiMZ és Brollan maradnak, ellenben Xizt és twist távozik a csapattól. A fnatic akkor azt mondta, hogy egy tapasztalt és egy fiatal svédet szeretne leigazolni, de nem zárkóznak el a nemzetközi felállás elől sem. Úgy tűnik, végül az előbbi lehetőség valósult meg.

Pár nappal ezelőtt már kiszivárogtak információk, amik Golden és flusha érkezéséről számoltak be, most pedig már biztosra is vehetjük ezeket a híreket. A fnatic hivatalosan is bejelentette, hogy Xizt és twist helyét, Robin "flusha" Rönnquist és Maikil "Golden" Selim veszi át.

Mindkét játékos ismerős lehet már, hiszen nem elég, hogy mindketten játszottak már fnatic színekben, a svéd csapaton túl is bizonyítottak már. Golden egy ideig a Cloud9 csapatát irányította, legutóbb pedig a NiP csapatát segítette ki a berlini Majorön. Játékáról GeT_RiGhT is elismerően nyilatkozott a napokban.

Señor Vac, flusha pedig nem csak a fnatic, de a CS:GO egyik legikonikusabb alakja. Évekig játszott a svéd csapat színeiben, de aztán teljesítménybeli problémák miatt saját maga döntött úgy, hogy elhagyja csapatát. Egy rövid ideig ő is a Cloud9-ban játszott, de most már több, mint fél éve inaktív volt. 

"Nagyszerű érzés visszatérni ahhoz a csapathoz, ahol legtöbb CS:GO-hoz kapcsolódó élményem szereztem, és remélem, hogy ilyet tudok majd szerezni a jövőben is. Tartottam egy kis szünetet, ami alatt sokat tanultam magamról. Rengeteg pozitív és negatív tulajdonságomat megismertem, most pedig csak azokra fogok figyelni, amik egykor a világ egyik legjobb játékosává tettek." - nyilatkozta flusha.

Bármennyire is sokszor látott megoldásnak tűnhet pont flushat és Goldent visszahozni, ez a csapat (igaz, akkor még lekr0 játszott Brollan helyett) 2018-ban képes volt megnyerni az IEM Katowice versenyt, méghozzá a FaZe játékosaival szemben. Reméljük most is hasonló eredményeket tudnak majd elérni.

A fnatic teljes felállása:

  • Freddy "KRiMZ" Johansson
  • Jesper "JW" Wecksell
  • Ludvig "Brollan" Brolin
  • Robin "flusha" Rönnquist
  • Maikil "Golden" Selim
  • Andreas "Samuelsson" Samuelsson (edző)

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!