5 év és 10 000 meccs után bannolták valódi indokolás nélkül!

5 év és 10 000 meccs után bannolták valódi indokolás nélkül!

Úgy tűnik, hogy a SN1P-SN4P Warlock elkezdte szedni az áldozatait.

Eddetektor öt év alatt több, mint tízezer mérkőzést játszott le a Hearthstone virtuális asztalain, majd a semmiből kapott egy végleges tiltást a felhasználói fiókjára. Természetesen írt a Blizzard supportjának, de nem erre a válaszra számított!

A Wild játékos CNBattleWolfhoz (a valódi csaló, akit még mindig nem bannolt a Blizzard) hasonlóan a SN1P-SN4P Warlockkal játszott az elmúlt időszakban. A pakli arra épít, hogy a SN1P-SN4P-et minél többször mágnesezhessük egy Mechre a Summoning Portal és egy Mechwarper segítségével. Ideális esetben már a 6. körben OTK-ra képes a deck, de ehhez fürge ujjak és egy kis animációs bug is kell. Mivel 75 másodperc után elég teljesen a kötél, maximum 22-27 SN1P-SN4P kijátszására van lehetősége egy átlagos játékosnak. Valószínű néhányan nem viselték el a vereséget Eddetektor ellen és felnyomták a Blizzardnál, aki permázta az accountot. A hivatalos válasz után mindenki döntse el maga, hogy érdemes-e szélmalomharcot vívni a Blizzarddal:

"Köszönjük, hogy megkerestél minket a permázott HS felhasználói fiókoddal kapcsolatban. A fiókot a Hearthstone szabályainak megsértése miatt bannoltuk. A jelzésed után újra megvizsgáltuk az eseted és meggyőződtünk róla, hogy a bizonyítékok alapján megérdemelt a büntetés, ami arányos a szabálysértéssel."

Ezek után még belinkelte a support a szabályzatot és véglegesen lezárta az ügyet. Tipikus sablonválaszt kapott Eddetektor, aki állítása szerint soha nem csalt és más módon sem szegte meg a szabályzat egyik pontját sem.

Az "extended time bug", azaz az animációk miatti időtúllépés hibájának kihasználása egy ismert dolog, amivel semmit sem tud és nem is akar kezdeni a Blizzard. Hogy APM Priesttel, SN1P-SN4P Warlockkal, vagy más deckkel adjuk ezt elő, az teljes mértékben rajtunk múlik. Ha valakinek gyorsabba a nete és a gépe, akkor több lap kijátszására van lehetősége, mint az átlag, aki meg telefonról játszik, az valószínű kevesebb kártyát pörget meg. Az átlagtól való túlzó eltérés gyanús, de ha egy-két SN1P-SN4P-pel több érkezik a boardra, az nem szabad, hogy tiltást eredményezzen.

Ti mit gondoltok Eddetektor bannolásáról?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!