Találkozz Szalay Istivel és Bazskával a V4 Future Sports Festivalon!

Találkozz Szalay Istivel és Bazskával a V4 Future Sports Festivalon!

A V4 Future Sports Festivalon élőben találkozhatsz kedvenc youtubereiddel!

Az NBA2K20 standját nem csak a helyszíni verseny miatt kötelező minden kilátogatónak útba ejtenie, hanem az egyéb programok végett is. Dobhatsz kosárra, részt vehetsz izgalmas kvízeken, sőt akár kedvenc vloggereddel is találkozhatsz. Mindkét nap nem más felel majd a hangulatért, mint Tőrös "Bazska" Balázs és Szalay Isti. De hol és mikor találkozhatsz velük? Ezt is eláruljuk neked!

 Tőrös "Bazska" Balázs

Aki figyelemmel követi az NBA történéseit, az biztosan találkozott már Bazskával és jellegzetes hangjával. Már hosszú évek óta ő a legfoglalkoztatottabb szakkommentátora az NBA közvetítéseknek, hatalmas tudásával és remek meglátásaival még a lefutott meccseken is képes odaszögezni a nézőket a képernyők elé. Az elmúlt években más projektekbe is belevágott, legyen szó a műsorvezetésről, vagy a videózásról. A "Reggeli Pipa" és az "Itt a kert" sorozat óriási népszerűségnek örvend a kosárlabda iránt rajongók körében, mivel ritkán hallott történeteken és személyes példákon keresztül megmutatja az NBA-nek azt az oldalát is, amiről lehet, hogy egy átlagos kosárlabdát szerető semmit sem tud. Bazska egy jelenség, aki megkerülhetetlen alakja a magyar kosaras közösségnek, ha NBA-ről van szó, így kijelenthető, hogy a V4FSF-re a legjobbak legjobbját csábították el a szervezők.

Szalay "Szalay Isti" István

A PlayIT-en már találkozhattatok Istivel, természetesen a V4FSF-ről sem hiányozhat hazánk egyik legnépszerűbb youtubere. Az elmúlt hetekben nem csak a kosaras kihívásokra és az autós anyagokra jutott ideje, hanem a legújabb NBA2K20 játékkal is hosszú órákat töltött már el kettesben. Hakeem Olajuwonnal a fedélzettel nem kíméli az ellenfeleket, bár még meg kell találnia a tökéletes pick & roll játékokat Dwyane Wade-hez. Istinek nincs más célja, mint jó kedvet hozni a legnagyobb videómegosztóra. Ha vele tartotok a V4FSF-en akkor garantáltan hasonló élményben lehet részetek, mintha egymás után megnéznétek tőle tíz videót.

Szeptember 21-én, szombaton 14:00-tól NBA kvíz várja a rajongókat a PlayIT színpadon, ahol a házigazda Tőrös Bazska lesz. Ugyanezen a napon 16:00-tól kezdődik az ügyességi verseny, ahol Szalay Isti csatlakozik majd a legbátrabbakhoz. Másnap, azaz szeptember 22-én, 17:00-tól NBA-s beszélgetés és eredményhirdetés zárja majd le az NBA2K sarok hivatalos programját, ahol Bazska és Isti válaszolja meg a kérdéseket. Mindkét nap az NBA2K20 standját és a PlayIT színpadot érdemes felkeresni, ha szeretnétek néhány szót váltani a két meghívott vloggerrel, vagy elkapnátok őket egy közös képre.

A V4FSF mellett megtaláljátok Bazskát és Istit a legnagyobb közösségi oldalakon is!

Bazska: Instagram, Facebook, Youtube, Twitter

Szalay Isti: Instagram, FacebookYoutube (hivatalos), Youtube (Isti Plays)

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!