CoD: Modern Warfare (2019) - nem menekülünk a loot boxok elől?

CoD: Modern Warfare (2019) - nem menekülünk a loot boxok elől?

Hiába reménykedtek sokan, nagyon úgy tűnik, hogy a loot boxok visszatérnek az új CoD részben is.

Elrajtolt a Call of Duty: Modern Warfare (2019) bétája és rögtön kiszúrták a sasszemű játékosok, hogy a "Lootbox" felirat bizony ott szerepel az egyik kis ablakban. Egyelőre még ez csak a béta verzió, de már sokan rögtön farkast kiáltottak. Tényleg jönnének a zsákbamacska tartalmak az új CoD-ba?

Az After Action Report összegző fülén ott szerepel a Common Supply Drop és felette a Lootbox felirat. Ez a rendszer nagyban hasonlít már más játékoknál bevált stratégiára, legyen szó a PUBG-ről, Overwatchról, vagy a CS:GO-ról. Valószínűleg játékon belül is zsákmányolhatunk néhány ládát, de ha fel szeretnénk oldani az összes tartalmat, akkor hatalmas összegeket szórhatunk el egyszerű "kaparós sorsjegyekre". Ez nem lenne akkora újdonság, mivel a Call of Duty: Black Ops 4-ben is fontos szerepet kapott a mikrotranzakció, egy játékos ki is számolta, hogy mennyibe is kerül megvenni minden elérhető tartalmat az alapjáték mellé.

Loot boxokról eddig még nem beszélt az Activison, azonban a vezető menedzser, Coddy Jonhson korábban már elárulta, hogy a CoD sorozat történetében a legtöbb DLC-t, azaz letölthető tartalmat az idei játékhoz készítik. A Season Pass ezek között nem szerepel majd, annak búcsút inthetünk, sőt multiplayer mapokért sem kell majd fizetni, mivel az összeset ingyen kapjuk meg. Lélekben azonban érdemes felkészülni a booster packokra, a kozmetikai cuccokra, és a béta alapján a loot boxokra is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!