Hirdetés

Area 51-es Mike Wazowskit és női Love Rangert találtak az adatbányászok

Jóval a patch megérkezése után két új skint találtak az adatbányászok.

Hirdetés

A Fortnite elmúlt két évében már jó pár őrült, vagy éppen aktuális mém skin jelent meg. Gondoljunk csak a gnómra, a molylepkére vagy éppen az ufós táncra. Így nem meglepő, hogy a mostani őrületre, az Area 51 megszállására is kitaláltak valamit a fejlesztők. A szeptember 20-án esedékes Facebook eventre már több, mint 2,1 millió ember jelezte, hogy ott lesz, az elmúlt hónapokban pedig a mémek nagy része is erről szólt.

Ha minden igaz, ez az űrlény skint érkezhet három nap múlva. Űrlény helyett mondjuk inkább úgy néz ki, mint Mike Wazowksi a Szörny Rt.-ből. Mellette viszont egy régi kedvenc skin női változata is megérkezhet hamarosan, ugyanis a Love Ranger is kap egy új változatot.

Ha maga a skin nem is, a szárnya miatt ismét jól jöhet a gyűjteményünkbe, hisz ezúttal nem lesz benne rózsaszín csík, csak a fehér és arany színeket láthatjuk rajta. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor is érkeznek az új kinézetek, de a heti tartalomfrissítéssel valószínűleg nem érkeznek újak, így akár jövőhéti is elcsúszhatnak.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?