Sima dán győzelemmel indult a V4FSF csoportköre

Sima dán győzelemmel indult a V4FSF csoportköre

Ma délelőtt kezdetét vette a V4FSF, íme a Tricked és a Virtus.pro összecsapásának összefoglalója.

Elérkezett az idő, kezdetét vette a 2019-es V4 Future Sports Festival CS:GO tornája. A magyar CS:GO rajongók mellett mi is nagyon vártuk már ezt a napot, de az igazi show csak hétvégén kerül megrendezésre, amikor is a rájátszásba került csapatok csapnak össze a közönség előtt. Az első mérkőzés az A csoport nyitópárbaja volt, amit az európai kvaliból bejutott Tricked és a lengyel meghívott Virtus.pro játszott le. A három pálya Mirage, Nuke és Train volt, de végül egy hatalmas fordítás után, csak az első kettőre volt szükség.

Mirage

Mirage elképesztően jól indult a lengyelek számára, a támadó oldalon remekül játszottak és úgy tűnt, hogy esélye sem lesz a dán csapatnak. Egy 10-5-ös támadó oldali félidő után végül sikerült megnyerni a pisztolykört a második játékrészben és hirtelen 13-5-ös előnyben találták magukat. Ekkor már temethettük volna a Trickedet, de hirtelen mintha kicserélték volna őket, kört kör után hozva kezdtek el felkapaszkodni. Bubzkji ellentmondást nem tűrően játszott és még Snax remek clutch-ai is kevésnek bizonyultak.

Végül 14-14-nél a Tricked volt ott inkább fejben és az utolsó két kört is simán behúzták, 16-14-re megnyerve a VP által választott pályát.

Nuke

Ismét jól indult a VP számára, de hamar kiegyenlítetté vált a mérkőzés. MICHU mindent megtett azért, hogy már a játék elején sikerüljön elhúzniuk, hisz hatalmas 4k-t lőtt a B lerakó bejáratánál.

A kört viszont így sem sikerült megnyerni. Az első félidő második felét viszont teljesen a dánok uralták. HUNDEN gyilkosság nélkül zárta a félidőt, mégis 10-5-re sikerült megnyerniük a pálya támadó oldalát. Annak rendje és módja szerint a második pisztolykört ismét a lengyelek nyerték, 8-10-nél pedig halvány reménysugár csillant fel a VP számára. Ez viszont nem tartott túl sokáig, az első fegyveres védekezésnél megmutatta a Tricked, hogy miért is választották ezt a pályát. Egy szempillantás alatt 8-15-ös előnyre tettek szert, az utolsó körben pedig még egy könnyed 2v5 is belefért a dán alakulat számára.

Van még esélye javítani a VP-nek, a Tricked viszont megmutatta, hogy nem csak a kvalifikált, de a meghívott csapatoknak is számolniuk kell velük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!