Használd a V4FSF térképét és fedezd fel a rengeteg látnivalót és versenyt!

Használd a V4FSF térképét, nehogy lemaradj bármelyik versenyről vagy a tengernyi látnivaló és program bármelyikéről.

Pár nap választ már csak el minket a 2019-es V4 Future Sports Festivaltól. Igaz a CS:GO offstage már ma elkezdődik és természetesen ezeket a mérkőzéseket is tudjátok élőben követni az esporthucs és a v4futuresports Twitch csatornákon, a nagyközönség előtt majd szombaton nyitja meg kapuit az esemény.

A részvétel ezúttal is ingyenes, illetve idén előzetes regisztrációra sincs szükségetek, egyszerűen megjelentek Hungexpo F és G csarnokánál, ahol díjmentesen mehettek majd be a helyszínre. A CS:GO a V4 Esports Arénában, míg a Fortnite a V4 New Sports Arénában kapott helyett, de ezeken túl számos egyéb versennyel és izgalmas programmal is vár még titeket a V4FSF. AR és VR eszközöket is kipróbálhattok majd, de lesz társasjáték zóna és retro gamer sarok is, csak, hogy néhányat említsek az én kedvenceim közül.

Annak érdekében, hogy mindent megtaláljátok és mindent ki tudjatok próbálni, meg tudjatok nézni amit szeretnétek, itt a hivatalos térkép, amin remekül láthatod, hogy melyik csarnokban, pontosan miket programok várnak. Ezt akár telefonra lementve is érdemes használnotok, hogy biztosan ne maradjatok ki semmiből!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!