Utolsó napjait BL 3-mal tölthette a gyógyíthatatlan beteg srác

Utolsó napjait BL 3-mal tölthette a gyógyíthatatlan beteg srác

Nagyon-nagyon beteg volt Trevor, de az utolsó kívánságát még teljesítették a Gearbox fejlesztői.

Trevor Eastman szomorú története májusban járta be a sajtót, amikor kiderült, hogy a gyógyíthatatlan 26 éves srác utolsó kívánsága nem más, mint az, hogy játszhasson kedvenc játéksorozatának legújabb folytatásával. A Gearbox fejlesztői egy korai verziós Borderlands 3-at adtak Trevornak, sőt még egy különleges Maliwan shotgunt is elneveztek róla. A "Compressing Trevonator" bekerült a végleges verzióba, sőt egyedi kinézetet (Abundant Dangerous Trevonator) is kapott. Az elmúlt napokban jött a szomorú hír, hogy Trevort legyűrte a gyógyíthatatlan daganatos megbetegedése, de életének utolsó napjait még azzal töltötte, amiért egész életében rajongott.

A fejlesztők és Trevor is tudta, hogy a negyedik stádiumú nyelőcső, gyomor és májrákból már nincs visszaút. Az orvosok és a szülők is beleegyeztek abba, hogy a kemo- és immunoterápiát függesszék fel arra az időtartamra, amíg Trevor a számítógép előtt pörgetheti a BL 3-at. Trevor minden élményét megosztotta a Reddittel, ahol kizárólag pozitív visszacsatolásokat kapott. A megható és támogató kommentek tömegei megmutatták, hogy a közösség még mindig képes emberként viselkedni. 

Trevor egészsége nagyon gyorsan fordult válságosra és hiába tettek meg mindent érte az orvosok, már nem tudtak segíteni rajta. Tragikus és szívbemarkoló a fiatal srác története, amiben a Borderlands 3 csak egy nagyon kicsi, de annál fontosabb szerepet töltött be.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!